Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fúúúha, to muselo stáť majland: FOTO luxusného hniezdočka Sajfu a jeho Veroniky!

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová Zobraziť galériu (22)
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová

BRATISLAVA - Wau! Ostrieľaný slovenský moderátor Matej Sajfa Cifra (38) a markizáčka Veronika Ostrihoňová (29) tvoria pár už dlhých 8 rokov. Minulý rok v septembri sa vzali a z menšieho bytu, v ktorom dovtedy bývali, sa presťahovali... Aktuálne žijú v doslova rozprávkovom hniezdočku lásky. Veď pozrite sami - toto muselo stáť hotový majland!

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová sa začiatkom tohto roka sťahovali do nového hniezdočka lásky. A hoci sa dvojica novým príbytkom verejnosti doposiaľ oficiálne nepochválila, moderátor ho postupne odhaľuje vo svojich vlogoch na youtube. A teda skutočne im je čo závidieť!

Manželia sa totiž presťahovali do hotového paláca. Byt na najvyššom poschodí s obrovskou terasou a moderným zariadením, kde len hodnota kuchyne je minimálne vo výške ceny rodinného auta. Aj ich kúpeľňa je hodná obdivu - kompletne obložená kameňom, vaňa zapustená do zeme a nechýba ani sprchový kút. Čerešničkou na torte je sauna. 

Ako sa nám podarilo zistiť, cena tohto strešného apartmánu sa mohla vyšplhať na viac ako 360 000 eur. Fotky z bytu Mateja Sajfu Cifru a Veroniky Ostrihoňovej si pozrite v našej GALÉRII»

Galéria: Fúúúha, to muselo stáť majland: FOTO luxusného hniezdočka Sajfu a jeho Veroniky!

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika OstrihoňováVeronika Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu