Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozné chvíle pre amerického komika: Trojdňový syn potreboval operáciu srdca!

Jimmy Kimmel Zobraziť galériu (3)
Jimmy Kimmel (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello, Richard Shotwell, Brandon Wade)

Americký moderátor, komik a producent Jimmy Kimmel oznámil, že jeho najmladší syn William, ktorý prišiel na svet 21. apríla, podstúpil tri dni po narodení operáciu srdca. Urobil tak počas pondelkovej epizódy televíznej šou Jimmy Kimmel Live!.

"Voláme ho Billy, zdal sa byť normálne zdravé dieťatko. Veľmi pozorná zdravotná sestra v nemocnici Cedars-Sinai počula na jeho srdci šelest a bol trochu fialový, čo nie je normálne. Odborníci zistili, že sa mu do krvi nedostával dostatok kyslíka, čo mohli spôsobovať jeho pľúca alebo srdce," uviedol dojatý 49-ročný rodák z New Yorku vo svojom monológu a vysvetlil, že sa chlapec narodil s vrodenou chybou srdca a v stene rozdeľujúcej jeho ľavú a pravú stranu mal otvor.

Chlapec následne 24. apríla absolvoval v Detskej nemocnici v Los Angeles úspešnú otvorenú operáciu srdca a po šiestich dňoch od narodenia ho z nemocnice prepustili domov. Ako Kimmel vysvetlil, jeho syna čakajú ešte ďalšie dva zákroky, z ktorých prvý postúpi o tri až šesť mesiacov a ďalší, keď bude starší. "Chúďatko, nielenže má choré srdce, ale zdedil aj moju tvár," dodal žartovne a zároveň sa poďakoval všetkým zamestnancom v spomínaných nemocniciach, ktorí sa o novorodenca postarali, svojej manželke, rodine, priateľom a známym za podporu.

William je druhým dieťaťom Kimmela a jeho manželky Molly McNearney. Dvojica tiež vychováva dvojročnú dcéru Jane. Moderátor má okrem toho 25-ročnú dcéru Katie a 23-ročného syna Kevina z prvého manželstva s Ginou Maddy.

Kimmel je momentálne na otcovskej dovolenke a jeho úlohy moderátora spomínanej televíznej šou sa zhostia jeho známi priatelia. V utorok to bude Will Arnett, v stredu Anthony Anderson, vo štvrtok Kristen Bell a v piatok David Spade.

Jimmy Kimmel je komik, herec, moderátor, scenárista a producent, známy najmä vďaka obľúbenej talkshow Jimmy Kimmel Live!, ktorú vysielajú od roku 2003 a dosiaľ mu vyniesla napríklad šesť nominácií na Primetime Emmy, tri na Producers Guild of America Awards a sedem na Writers Guild of America Awards. Od roku 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Viac o téme: Jimmy Kimmel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu