Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zvodná moderátorka Telerána: V SEXI bodyčku ukázala jazvičku!

Klaudia Kristiníková Zobraziť galériu (5)
Klaudia Kristiníková (Zdroj: Katarína Opatovská/Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Nehanbí sa za ňu! Moderátorka z markizáckeho Telerána Klaudia Kristiníková (25) je bez pochýb krásna žena. Pred pár dňami však na sociálnu sieť Instagram zavesila fotku, na ktorej odhalila svoju malú chybičku krásy. Na nohe má niekoľkocentimetrovú jazvu po operácii členka. Ona ju však neskrýva... Práve naopak!

Na Topkách sme začiatkom decembra informovali o tom, že moderátorka Dopravného servisu v Teleráne Klaudia Kristiníková sa objavila pred kamerami s ortézou na nohe.


Dochrámaná moderátorka na obrazovkách Markízy: Toto vo vysielaní ešte nebolo!


Ako sa nám podarilo zistiť, blondínka si zlomila nohu. „Lekár úraz označil ako únavovú zlomeninu - zlomila som si tri kostičky v členku, čo si vyžiadalo aj operáciu,“ dozvedeli sme sa od sympatickej moderátorky. 

Pred pár dňami kráska zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku v sexi čiernom bodyčku, ktoré naplno odhalilo jej štíhle nohy. No a hoci plavovláska pôsobí dokonalo, na zábere každého upútala jedna malá chybička krásy. Ona sa však za ňu vôbec nehanbí - práve naopak.

Na pravej nohe totiž vidno niekoľkocentimetrovú jazvu po operácii členka. „Jazvy sú príbehy napísané na tele. Nos ich hrdo,“ napísala k snímke markizáčka. A my s jej názorom súhlasíme. Čo vy na to?

 

Scars are stories written on the body. Wear them proudly.

Príspevok, ktorý zdieľa Klaudia Kristiníková (@klaudiakristinikova),

Viac o téme: TeleránoKlaudia Kristiníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu