Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dochrámaná moderátorka na obrazovkách Markízy: Toto vo vysielaní ešte nebolo!

Moderátorka Dopravného servisu Klaudia Kristiníková sa dnes ráno objavila vo vysielaní Telerána so zranenou nohou. Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Dopravného servisu Klaudia Kristiníková sa dnes ráno objavila vo vysielaní Telerána so zranenou nohou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - S markizáckym Teleránom sa každý deň prebúdza obrovské množstvo Slovákov. Relácia im prináša zaujímavé správy z domova aj zo sveta, ale aj užitočné informácie o aktuálnej situácii na cestách. Dopravným servisom sprevádza moderátorka Klaudia Kristiníková (25), ktorá sa dnes ráno ukázala na obrazovkách po dlhšom čase. V štúdiu rannej šou sa navyše objavila so zlomenou nohou!

Slováci, ktorí sa ráno chystajú do školy či do práce, si určite nenechajú ujsť Dopravný servis, ktorý prináša markizácke Teleráno. Dnes ráno ním sprevádzala sympatická blondínka Klaudia Kristiníková. No hoci moderátorka na sebe nedala nič poznať a správy odhlásila bez jediného zaváhania, my sme si všimli, že nebola v stopercentnej fyzickej kondícii. 

Keď ju totiž kamery nesnímali napriamo, v pozadí diania v štúdiu bolo vidno, že má problém s nohou. Markizáčku sme oslovili, nech nám prezradí, čo sa stalo. „Stačila sekunda a jeden zlý krok... V mojom prípade bolo zdravie naozaj vrtkavé,“ povedala nám mladá Slovenka. 

„Lekár úraz označil ako únavovú zlomeninu - zlomila som si tri kostičky v členku, čo si vyžiadalo aj operáciu. Dva týždne po nej mi dali dole sadru a na ďalšie 4 mi nasadili ortézu. Čoskoro by som mala začať s rehabilitáciami,“ priznala Kristiníková, ktorá sa vraj teraz cíti už celkom dobre. „Nechcem túto situáciu nijakým spôsobom zľahčovať, pretože pre mňa samu je toto obdobie náročné, ale dejú sa horšie veci ako zlomený členok. Dúfam, že o pár týždňov už bude noha úplne v poriadku,“ povedala nám Klaudia.

Napriek úrazu však doma dlho nevydržala. Keďže svoju prácu má skutočne rada, chcela sa na obrazovky vrátiť čím skôr. To jej napokon v Markíze umožnili: „Touto cestou by som sa chcela poďakovať vedeniu a tímu Telerána, že napriek môjmu aktuálnemu hendikepu mi v práci vytvorili podmienky na to, aby som sa v takej krátkej dobe mohla vrátiť na obrazovky. Svoju prácu totiž naozaj milujem.“ Prajeme skoré uzdravenie!

Klaudia Kristiníková odmoderovala Dopravný servis s nohou v ortéze.
Zobraziť galériu (4)
Klaudia Kristiníková odmoderovala Dopravný servis s nohou v ortéze.  (Zdroj: Instagram K.K.)

 

Viac o téme: Klaudia Kristiníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu