Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Detaily Christovej svadby: Vieme, kedy sa chce vydávať!

Dcéra Ivany Christovej, Daniela, už plánuje svadbu. Zobraziť galériu (4)
Dcéra Ivany Christovej, Daniela, už plánuje svadbu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ide pod čepiec! Hoci na to Ivana Christová (46) rozhodne nevyzerá, je mamou už dospelej dcéry Daniely (23). A v rodinke bývalej dvojnásobnej kráľovnej krásy sa schyľuje k poriadnej veselici. Mladučká kráska je totiž už dva roky zasnúbená a chystá svadbu. Pýtali sme sa na detaily jej veľkého dňa. Prečítajte si, čo nám prezradila.

Len v septembri minulého roka sa na verejnosti prevalilo, že dcéra bývalej miss Ivany Christovej, Daniela, je už 8 mesiacov zasnúbená. Ako sa nám podarilo zistiť, stalo sa tak na Vianoce, kedy ju jej priateľ požiadal o ruku.


Prekvapenie: Christová je zasnúbená... Tajila to 8 mesiacov!


Úspešnú vizážistku sme pred časom stretli na výstave obrazov Party v 21. storočí, nedalo nám preto sa jej neopýtať, či by si vedela predstaviť, že by sa jej veľký deň niesol práve vo folklórnom duchu. „Tým, že my máme rodinu aj na východe, tak čepčenie bude, ale celý čas v kroji, to asi nie,“ prezradila pre Topky.sk Christová. 

Zatiaľ vraj konkrétny termín so snúbencom vybratý nemajú, no nejaké detaily už premyslené majú. „Vieme, kde to bude, viem približne, aké šaty chcem. Určite tam budú zahrnuté aj tradície,“ priznala exotická kráska, ktorá s budúcim ženíchom tvorí pár od svojich šestnástich, teda už siedmy rok. 

Svadbu však 23-ročná kráska stále odkladá. Je totiž zavalená prácou a skrátka na ňu nemá aktuálne čas. „Keďže ja líčim a chcem mať svadbu v lete a to leto mám už na rok vybookované, tak to je strašne ťažko momentálne,“ priznala budúca nevesta, ktorá na tému zakladania rodiny dodala už iba stroho: „Uvidíme, čo ako bude, všetko bude tak, ako má byť.“

Daniela Christová o svadbe

Viac o téme: Ivana ChristováDaniela Christová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu