Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kauza opäť ožíva: Návrat šou, ktorá rozbila Ďurianovej manželstvo!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Za čias svojej najväčšej slávy hviezdila moderátorka Marianna Ďurianová (40) okrem iného aj v druhej sérii Let´s Dance. No hoci súťaž nevyhrala, mediálnej pozornosti si vyslúžila viac než dosť. Tanečnú mániu totiž okorenila verejným románikom s mníchovským playboyom Janom Novotným (38), čo v konečnom dôsledku pochovalo jej kratučké manželstvo s Liborom Boučkom (36). V týchto dňoch však vyšlo na svetlo sveta, že šou, v ktorej kedysi účinkovala aj škandalózna blondínka, hlási veľkolepý návrat. Nezabudnuteľná kauza teda opäť ožíva!

Najväčší tanečný sviatok opäť na obrazovkách! Stane sa tak po dlhých šiestich rokoch a to už na jeseň tohto roka. Televízia Markíza totiž ohlásila návrat ťažiskovej šou Let´s Dance, ktorá v predošlých 5-tich sériách doslova roztancovala celý národ.

„Áno, môžeme potvrdiť, že na jeseň budeme vysielať novú sériu Let´s Dance,“ povedala oficiálne stanovisko pre Topky.sk hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. Diváci sa tak môžu tešiť na poriadnu dávku zábavy, tanečných kreácií, ale i celebritných súťažiacich, ktorí budú súťažiť o titul „kráľ a kráľovná tanečného parketu“.

Okrem dych berúcich momentov však táto tanečná mánia so sebou priniesla aj také, na ktoré by sa radšej zabudlo. O jeden z najškandalóznejších sa rozhodne postarala niekdajšia stálica bulváru Marianna Ďurianová.

Bývalá televízna moderátorka totiž v druhom ročníku Let´s Dance rozvírila hotový mediálny hurikán, keď v podstate verejne podvádzala svojho vtedajšieho manžela Libora Boučka so seladónom Janom Novotným. Hviezdna blondínka sa do známeho donchuana navyše zahľadela, čo sa výrazne podpísalo pod rozpad jej kratučkého manželstva.

Či sa verejnosť dočká nejakej búrlivej kauzy aj v najnovšej sérii? Nuž, nechajme sa prekvapiť...

Viac o téme: Marianna ĎurianováLet´s Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu