Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kraus ako mladý zajačik: Takto zbalil aj krásku z Diskopríbehu!

Andy Kraus Zobraziť galériu (5)
Andy Kraus (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Fúha, to je ale zmena! Známy producent a humorista Andy Kraus (49) sa v mediálnom prostredí pohybuje už niekoľko desiatok rokov. Objavil sa v rozhlase, v televízii a herecky zahviezdil aj v mnohých úspešných počinoch. V čase jeho mladosti by ste však tohto populárneho scenáristu určite ani len nespoznali!

Najvychytenejší slovenský scenárista Andy Kraus sa pohybuje v mediálnej brandži už od svojho útleho veku. Účinkoval v rozhlase, v zábavných programoch a v súčasnosti má dokonca na konte aj niekoľko úspešných televíznych projektov.

Za zmienku stojí aj jeho filmový debut v kultovej snímke Discopríbeh. V legendárnom počine totiž zahviezdil ako frajer ústrednej postavy – vypočítavej blondínky Evy, ktorú stvárnila česká herečka Mariana Slováková.

No a práve časy tejto Andyho hereckej prvotiny nám pripomenula Krausova „prachom zapadnutá“ fotografia, na ktorej je tento známy producent doslova na nepoznanie.

Chýba mu tam napríklad jeho dlhá hustá brada, ktorá je dnes neodmysliteľnou súčasťou jeho vizáže. Kraus takisto postupom času zmenil účes a jeho výrazným doplnkom sú dlhší čas aj dioptrické okuliare. Obľúbený humorista samozrejme rokmi zmužnel a z fešného zajačika je dnes už vyspelý, zrelý chlap.

Známy scenárista Andy Kraus ako mladučký zajačik.
Zobraziť galériu (5)
Známy scenárista Andy Kraus ako mladučký zajačik.  (Zdroj: archív A.K.)

Andy Kraus v kultovom filme Diskopríbeh.
Zobraziť galériu (5)
Andy Kraus v kultovom filme Diskopríbeh.

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu