Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Krausova žena pred rozvodom: Manželstvo v troskách, ona oblečená za hriešne prachy!

Andy Kraus s manželkou Danielou sa rozvádza. Zobraziť galériu (4)
Andy Kraus s manželkou Danielou sa rozvádza. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Vyparádila sa! Začiatkom októbra sa na verejnosť dostala informácia, že slovenský scenárista Andy Kraus sa zaplietol s herečkou Natáliou Puklušovou (32), čo mal byť jeden z dôvodov rozpadu jeho dlhoročného manželstva. Hoci žiadosť o rozvod podal práve umelec, jeho manželka Daniela to, zdá sa, neberie tragicky. Namiesto plakania doma do vankúša sa hrdo promenáduje nákupným centrom oblečená v luxusnom outfite.

Pozrite, ako sa vyparádila! Scenárista Andy Kraus žil dlhých 17 rokov v harmonickom vzťahu s manželkou Danielou, s ktorou vychovával dve deti. Navonok ideálne manželstvo sa však nedávno rozpadlo ako domček z karát. Dôvodom krachu mala byť umelcova nevera s herečkou Natáliou Puklušovou.

Nakoniec sa Krusovi rozpadol nielen manželský vzťah, ale nevydržalo mu to ani s milenkou. Hoci to vyzeralo, že sa pokúsi k rodine vrátiť, nakoniec on sám podal žiadosť o rozvod. No ak by ste si mysleli, že jeho ešte stále zákonitá manželka Daniela plače doma do vankúša, mýlili by ste sa. Práve naopak, kvitne.

Pred pár dňami sa nám ju podarilo pristihnúť v petržalskom nákupnom centre, kde si znova vykračovala nahodená v hriešne drahom outfite. Vďaka luxusnej zelenej kabelke Prada, ktorej cena sa pohybuje okolo 4000 eur, a štýlovým topánkam v rovnakej farbe bola neprehliadnuteľná. K tomu čierne elegantné šaty a rozpustené vlasy a Daniela vyzerala naozaj dobre. Ako sa zdá, rozvod už nerieši a na sebe vôbec nešetrí a oveľa viac o seba dbá ako v minulosti. Veď život rozvodom predsa nekončí, a to si zjavne uvedomila aj blondínka, ktorej to naozaj v ten deň pristalo.

Daniela Krausová s luxusnými doplnkami bola neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (4)
Daniela Krausová s luxusnými doplnkami bola neprehliadnuteľná.

Viac o téme: Andy KrausDaniela Krausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu