Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská herečka to nezvládla: Hysterický záchvat!

Daniela Šinkorová to psychicky nezvládla. Zobraziť galériu (5)
Daniela Šinkorová to psychicky nezvládla. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Výkriky, slzy, triaška a obrovský strach! Presne to pocítila na vlastnej koži slovenská herečka Daniela Šinkorová (44). V adrenalínovej súťaži Pevnosť Boyard ju totiž chytil taký hysterický záchvat, že úlohu absolútne nezvládla a nepríjemnú disciplínu musela predčasne ukončiť.

Siahla na svoje psychické dno! O tom, že legendárna súťaž Pevnosť Boyard je plná zákerností, sa už presvedčila nejedná celebrita. Tvárou v tvár strachu sa v českej verzii projektu naposledy postavila aj slovenská herečka Daniela Šinkorová, ktorá však nástrahy starobylej francúzskej pevnosti absolútne nezvládla.

Jednou zo súťažných úloh bolo totiž vliezť do telefónnej búdky a získať dôležité indície k vylúšteniu hádanky. Tá ale v sebe skrývala množstvo nepríjemnej hávede. „Druhá disciplína bola taká hrozná, u tej som bola fakt na dne. Mám fóbiu zo všetkého, čo lezie,“ netajila svoje zhrozenie z neľahkého zadania brunetka. Tmavovláska však ešte ani z ďaleka netušila, čo si pre ňu v súťaži pripravili.

Všetko sa to totiž vyhrotilo až v momente, keď na Danielu vysypali veľké červíky. Herečka sa vystrašila tak silno, že začala vykrikovať ako zmyslov zbavená a chytila ju dokonca aj hysterická triaška. „Bolo to fakt strašné a odporné. V uzatvorenom priestore mi vysypali niečo na hlavu, nevedela som najprv, čo to presne je. Po chvíli som zistila, že ide o obrovské červy,“ opísala svoje pocity z nepríjemného zážitku pre Blesk.cz.

A hoci túto nevďačnú úlohu Šinkorová vzdala, jej spoluhráči jej to z pochopiteľných dôvodov vôbec nezazlievali. Jej intenzívny záchvat si môžete pozrieť v priloženom videu pod článkom.

Pevnosť Boyard Šinkorová

Viac o téme: Daniela Šinkorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu