Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najťažšie slová Beňovej priateľky: So slzami v očiach oznámila Robov pohreb!

Robo Beňo s priateľkou Lenkou. Zobraziť galériu (4)
Robo Beňo s priateľkou Lenkou.

BRATISLAVA - Bývalý markizák a politik Robo Beňo († 54) náhle opustil tento svet v sobotu, keď sa mal zúčastniť rodinnej oslavy. Jeho smrť zaskočila nielen rodinu a blízkych, ale jaj kolegov, ktorí s ním v minulosti spolupracovali. Najťažšie to však nesie jeho partnerka Lenka Kapustová (30), ktorá s politikom vychovávala spoločného syna Nikolu Róberta (4) a rovnako jeho ďalšie dve deti z predchádzajúcich vzťahov Lucia (35) a Maxim (18).

Exmarkizák Robo Beňo v sobotu navždy opustil tento svet. Po sebe zanechal snúbenicu Lenku Kapustovú, ktorú si už nestihol vziať za manželku, a 3 deti. Najmladšie z nich, iba 4-ročného Nikolu Róberta má práve zo vzťahu s Lenkou, ktorá nám v sobotu potvrdila najhoršiu správu v živote. Jej životný partner zomrel - náhle dostal infarkt.

„Stalo sa to, keď si zobral najmladšieho syna, išli sa spolu hrať aj s mojou sestrou, mali sme oslavu,” povedala nám užialená Lenka. Záchranári známeho novinára a politika nedokázali oživiť. Podľa informácií topiek Beňa čakala operácia srdca, ktorej sa už ale nedožil. 

Po dvoch dňoch prostredníctvom sociálnej siete adresovala Lenka všetkým Robovým známym najťažšie slová v živote. „So slzami v očiach vám oznamujem, že posledná rozlúčka s veľkým človekom, otcom, mužom, bratom, priateľom Robom Beňom sa bude konať vo štvrtok 23. 3. 2017 o 16.00 h. v krematórium v Bratislave,“ napísala užialená partnerka a pridala niekoľko srdiečok. 

Najťažšie slová Beňovej priateľky Lenky:
Zobraziť galériu (4)
Najťažšie slová Beňovej priateľky Lenky:

Viac o téme: Robo Beňo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu