Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Seriálový „Paľko“ to rozbalil hneď s troma babami, a nie hocijakými!

Marcelko to poriadne rozbalil. Zobraziť galériu (14)
Marcelko to poriadne rozbalil.

Kto by nemal rád párty! Malý herec Marcelko Chlpík to na jednej poriadne rozbalil a Zuzka Vačková, Barbora Rakovská a Lenka Šoóšová mu skvele sekundovali. Ukázali, že zabaviť sa vedia aj bez kvapky alkoholu. Na narodeninovom žúre mali v pohároch len 100 % ovocné šťavy.

To, že šťavy FRUXI FRESH zdravo osviežia v každom veku, bolo vidieť aj na stredajšej narodeninovej párty, na ktorej sa v priateľskej atmosfére stretli viaceré známe slovenské mamičky a priniesli so sebou aj svoje ratolesti. Drobci zúročili energiu zo 100 % ovocných štiav na detskej diskotéke a užili si jedinečnú balónovú šou so šašom. Kto mal chuť, mohol priamo na mieste zmeniť vizáž so zábavným mejkapom. Samozrejme, nebola by to poriadna oslava bez torty a kúzelníka. Na FRUXI FRESH narodeninovej párty sme na nič z toho nezabudli!

Deti mali o zábavu postarané a mamy sa zatiaľ mohli nerušene porozprávať či degustovať najnovšie príchute FRUXI FRESH štiav – cvikla a jablko či jablko a čierna ríbezľa.

Pozvanie prijali Barbora Rakovská, Lenka Šoóšová či Zuzana Vačková, ako aj ďalšie mediálne známe tváre. Nechýbala  najpopulárnejšia detská televízna hviezda – Marcelko Chlpík, ktorého verejnosť pozná zo seriálu Chlapi neplačú, a práve tento malý hrdina sa s radosťou zhostil úlohy hlavného vinšovníka.

Predstaviteľ seriálového „Paľka“ sladké ovocie veľmi obľubuje. U Marcelka je jednoznačným favoritom jablko a jablkové šťavy, ale ako nám prezradil, odkedy ochutnal FRUXI FRESH jablko s malinou, nevie sa ho dopiť!

A chutilo aj ďalším pozvaným hosťom, o čom svedčia ich milé blahoželania.

„Všetko najlepšie, FRUXI FRESH!“ odkazujú slovenské fanúšičky 100 % ovocných štiav

Zuzana Vačková: „Je skvelé, že si medzi sladkými nápojmi vedia mamičky nájsť kompromis medzi chutným a zdravým. Prajem šťavám FRUXI FRESH, aby aj naďalej prinášali prospešnú energiu ako deťom, tak aj celej rodine.“

Barbora Rakovská: „Príchute sa stále obmieňajú, čo je super, lebo aj ja ich rada obmieňam. Mojou obľúbenou je pomarančová šťava, ale dostalo ma aj jablko zmixované s malinou či s čiernou ríbezľou.  Želám šťavám FRUXI FRESH, aby nikdy nemali núdzu o smädných zákazníkov.“

Lenka Šoóšová : „Ovocie je pre mňa prirodzený zdroj energie a myslím, že hovorím za viaceré zaneprázdnené mamičky, keď poviem, aké praktické je mať dávku tekutého ovocia neustále poruke.  Prajem všetko najlepšie, FRUXI FRESH, už teraz sa teším na nové svieže príchute!“

Pred dvoma rokmi, na jeseň 2012, osviežila slovenský trh s ovocnými šťavami chutná a o nič menej zdravá novinka FRUXI FRESH  v zelených sklenených fľašiach, alebo v špeciálnych 3 a 5 litrových boxoch . Tieto 100 % ovocné šťavy  sú lisované za studena, bez obsahu umelých farbív, bez pridania vody a cukru.  Vďaka svojim vlastnostiam , vypovedajúcim o vysokej kvalite, sa šťavy rýchlo zaradili medzi špičku vo svojom segmente. Čerstvosťou a neustále sa rozširujúcim portfóliom príchutí si rokmi získavajú stále väčšiu obľubu medzi dospelými i deťmi.

www.fruxi.com

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu