Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zohyzdená Gáboríkova láska Surovcová: Toto jej na tvári už ostane navždy!

Krásna Ivana Surovcová Zobraziť galériu (13)
Krásna Ivana Surovcová

LOS ANGELES - Stačil okamih a... Tanečnica Ivana Surovcová (30), ktorá tvorí pár s úspešným slovenským hokejistom Mariánom Gáboríkom (34), na jeho stredajší zápas nebude spomínať v najlepšom. Blondínka, ktorá vždy ohurovala svojou krásou, totiž skončila s dokaličenou tvárou. Už nikdy nebude taká ako predtým.

Zohyzdili jej tvár! Známa tanečnica Ivana Surovcová, ktorá ohurovala divákov v tanečnej šou Let´s Dance nielen bezchybnou figúrou, ale aj krásnou tváričkou, je už viac ako 5 rokov zadaná. Jej partnerom je známy a úspešný slovenský hokejista Marián Gáborík, ktorý hrá v americkej NHL.

A práve preto väčšinu času blondínka trávi v USA po boku známeho športovca. V stredu dokonca bola svoju lásku povzbudiť na zápase, kde Gáboríkovo Los Angeles Kings rozdrvilo Colorado Avalanche 5:0. A Marián sa ako prvý trafil do súperovej bránky. Z gólu a z vyhratého zápasu sa však neradoval dlho. Jeho priateľku Ivanu totiž počas zápasu trafil puk. A ten jej nepekne zohyzdil tvár.

Krásnej tanečnici krvácajúcu ranu pri oku museli zašívať až 10 stehmi. „Teraz som skutočná priateľka hokejistu. Zasiahnutá pukom. Stehy. Nie som práve najšťastnejšia,“ napísala Ivana na sociálnu sieť a pridala fotografiu zranenej tváre. Gáborík jej pod záber napísal, že je veľká bojovníčka a dokonca aj na svoj Instagram pridal fotografiu zranenej partnerky.

„Silná malá bojovníčka. Puk vedel, že trafil najpríťažlivejšie dievča v dave. 10 štichov, dvojvrstvových,“ okomentoval jej zranenie. Aj keď sa blondínke tvár zahojí, už nikdy zrejme nebude ako predtým. Pamiatka v podobe jazvy, hoci aj menšej, jej tam navždy ostane, čo nám potvrdila aj známa dermatologička Alena Pallová z Inštitútu Estetickej Medicíny.

 „Po chirurgickej korekcii každej tržnej či reznej rany ostáva vždy jazva. Jazva je neplnohodnotné tkanivo a vzhľad jazvy ovplyvňuje aj jej tvar, veľkosť a hlavne primárne či sekundárne hojenie. Jedná sa o jazvu atrofickú, hypertrofickú či keloidnú. Niekoľko mesiacov po zahojení vieme my dermatológovia jazvu korigovať podľa toho, či je vystúpená, povrazcovitá, roztiahnutá, či vnorená vhodne zvolenými medikamentóznymi, či laserovými postupmi. 100% odstránenie jazvy však neexistuje, vieme ju len esteticky korigovať voči okolitým tkanivám,“ vysvetlila nám pani doktorka, ktorá nezabudla dodať, že ju zranenie krásnej tanečnice mrzí.

Snažili sme sa preto zistiť, ako svoje zranenie vníma Ivana a ako sa zmieruje s tým, že bude mať takto poznačenú tvár. Na naše otázky tanečnica zatiaľ neodpovedala.

Takto vyzerala Ivana Surovcová pár hodín po zranení. Dopriala si aj pohár vína.
Zobraziť galériu (13)
Takto vyzerala Ivana Surovcová pár hodín po zranení. Dopriala si aj pohár vína.

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu