Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

NajSEXI foto nevesty Surovcovej: Takúto manželku budú Gáboríkovi všetci závidieť!

Ivana Surovcová dnes povie áno úspešnému hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi. Zobraziť galériu (28)
Ivana Surovcová dnes povie áno úspešnému hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi. (Zdroj: instagram.com/mgaborik12)

BRATISLAVA - Wau! Tanečnicu Ivanu Surovcovú (30) a úspešného hokejistu Mariána Gáboríka (35) dnes čaká veľký deň. Po šiestich rokoch vzťahu si totiž dnes v kaštieli v Tomášove povedia svoje áno. Pri tejto príležitosti sme dali dokopy blondínkine najlepšie fotky. A pri pohľade na ne je jasné, že pani Gáboríkovú budú útočníkovi mnohí závidieť. Veď pozrite, aká je sexi!

Dnes poobede sa v kaštieli v Tomášove stretnú mnohé známe tváre slovenského šoubiznisového, ale aj športového sveta. Koná sa tam totiž svadba tanečnice Ivany Surovcovej a hokejistu Mariána Gáboríka. 


Gáborík rozplakal Surovcovú: Ivana revala ako malé dieťa!


Útočník svoju budúcu pani manželku požiadal o ruku tento rok na Valentína. Blondínka sa tým pochválila na svojom blogu. „No a poviem vám jedno tajomstvo. Kto iný by to mal vedieť prvý, keď nie vy, baby? V jednom momente si na tejto nádhernej pláži Majo zrazu kľakol a požiadal ma o ruku,“ napísala nadšená Surovcová, ktorá sa už dnes oblečie do bieleho.

Po Adele Banášovej sa tak v krásnych priestoroch neďaleko Bratislavy bude konať tento rok už druhá prominentná svadba. No narozdiel od moderátorov si tanečno-športová dvojica vybrala pomerne netradičný deň na uzavretie manželstva - piatok. 

Pri tejto príležitosti sme zozbierali najkrajšie zábery prominentnej nevesty a pri ich zhliadnutí je jasné, že útočníkovi budú krásnu pani manželku mnohí naozaj závidieť. Veď pozrite na ňu sami, je to naozajstná kočka. Fotky nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: NajSEXI foto nevesty Surovcovej: Takúto manželku budú Gáboríkovi všetci závidieť!

Navyše vie aj perfektne tancovať... VIDEO: Vystúpenie Ivany Surovcovej a jej brata Tomáša Surovca

Ivana Surovcová, Tomáš Surovec Walz

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu