Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hororová šibačka: Známa Slovenka skončila na pohotovosti!

Gabriela Drobová mala počas Veľkej noci úraz. Zobraziť galériu (4)
Gabriela Drobová mala počas Veľkej noci úraz.

BRATISLAVA - Bolestivé spomienky! Na tohtoročné veľkonočné sviatky určite nikdy nezabudne Gabriela Drobová (43). Na tvári jej totiž naveky zostane pamiatka. Známa blondínka si spôsobila kvôli oblievačke zranenie, ktoré sa muselo zašívať.

Gabriela Drobová je už navždy poznačená. Počas šibačky a oblievačky sa totiž bolestivo zranila a na tvári jej už navždy zostane jazva. 

„Na túto šibačku len tak nezabudnem. Minimálne vždy, keď sa pozriem do zrkadla a uvidím na čele jazvu. Dva štichy za mnou,” informovala riaditeľka módnej televízie svojich známych na sociálnej sieti. Ako prezradila, osudnou sa jej stala voda rozliata na zemi, na ktorej sa pošmykla. „Hrám všetkými farbami ako veľkonočné vajíčko a ešte som aj ručne vyšívaná,” dodala s nadhľadom. 

Pomerne nedávno utrpela zranenie na tvári aj tanečnica Ivana Surovcová, priateľka hokejistu Mariána Gáboríka. Trafil ju puk, keď sedela v hľadisku na štadióne. Topky.sk vtedy zisťovali od lekárky Aleny Pallovej, či je po takýchto zákrokoch tvár poznačená už naozaj navždy. 

„Po chirurgickej korekcii každej tržnej či reznej rany ostáva vždy jazva. Jazva je neplnohodnotné tkanivo a vzhľad jazvy ovplyvňuje aj jej tvar, veľkosť a hlavne primárne či sekundárne hojenie. Jedná sa o jazvu atrofickú, hypertrofickú či keloidnú. Niekoľko mesiacov po zahojení vieme my dermatológovia jazvu korigovať podľa toho, či je vystúpená, povrazcovitá, roztiahnutá, či vnorená vhodne zvolenými medikamentóznymi, či laserovými postupmi. 100% odstránenie jazvy však neexistuje, vieme ju len esteticky korigovať voči okolitým tkanivám,“ vysvetlila nám pani doktorka. Ivana a Gabika tak vďaka jazvám na svoje zážitky naozaj nezabudnú. 

Gabriela Drobová sa počas Veľkonočného pondelka pošmykla na rozliatej vode.
Zobraziť galériu (4)
Gabriela Drobová sa počas Veľkonočného pondelka pošmykla na rozliatej vode.

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu