Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Gáborík rozplakal Surovcovú: Ivana revala ako malé dieťa!

Ivana Surovcová a Marián Gáborík sa zasnúbili. Zobraziť galériu (5)
Ivana Surovcová a Marián Gáborík sa zasnúbili.

BRATISLAVA - Bude svadba! Úspešný slovenský hokejista Marián Gáborík (35) a tanečnica známa z markizáckeho Let`s Dance Ivana Surovcová (30) tvoria pár už takmer šesť rokov. A športovec sa pred pár dňami rozhodol, že je čas ich vzťah posunúť o krok ďalej - na dovolenke na Kube totiž krásku požiadal o ruku. Na pláži si pred ňou kľakol a... Ona sa v momente rozplakala!

Tanečnica sa o šťastnú novinku podelila dnes na svojom blogu, kde písala o nedávnej dovolenke na Kube. „No a poviem vám jedno tajomstvo. Kto iný by to mal vedieť prvý, keď nie vy, baby? V jednom momente si na tejto nádhernej pláži Majo zrazu kľakol a požiadal ma o ruku,” napísala nadšená Surovcová. 

„Nechápala som, čo sa deje. Až potom mi to celé docvaklo. Rozplakala som sa ako malé dieťa a povedala som ÁNO! A bola som zasnúbená!“ uviedla na webe šťastná plavovláska. „Stále tomu nemôžem uveriť. Nieže by som bola nejaká precitlivená, ale predsa len po skoro šiestich rokoch posunúť vzťah, je také... No pekné!“ netajila na svojom blogu známa Slovenka. Snúbencom gratulujeme! 

 

Happy Valentine's day! #salsa #cuba

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Surovcova (@iversanns),

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu