Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zmenený Kraus po náročnom rozchode s manželkou: Preboha, teraz by ste ho ani nespoznali!

Andy Kraus sa zmenil na nepoznanie. Zobraziť galériu (7)
Andy Kraus sa zmenil na nepoznanie.

BRATISLAVA - Známy producent Andy Kraus (49) prežíval v uplynulých mesiacoch skutočne krušné chvíle. Rozpadlo sa mu manželstvo, prežil aférku s podstatne mladšou herečkou a aktuálne pracuje aj na obnovení obľúbeného Paneláku. Toto turbulentné obdobie sa ale výrazne odrazilo aj pod jeho zmenený výzor. Fúha, veď vyzerá ako šedivý a bradatý ujo!

Scenárista Andy Kraus žil dlhých 17 rokov v harmonickom vzťahu s partnerkou Danielou, s ktorou vychovával dve deti. Ich idylka sa ale ako mávnutím čarovného prútika rozpadla v októbri minulého roka. Dôvodom krachu ich manželstva mala byť práve mladá herečka Natália Puklušová, s ktorou mal mať milenecký pomer.


Manželstvo v troskách: Andy Kraus má inú?!


Aj po prevalení škandálu však Andy na svoju rodinu nezanevrel a svojich najbližších navštevoval aj naďalej. Či sa mu aférku podarilo „zamiesť pod koberec“, tak to zatiaľ nevedno. No zdá sa, že sa toto nelichotivé turbulentné obdobie priam prekvapujúco podpísalo najmä pod jeho zmenený výzor.

Počas nedávneho rozhovoru, ktorý poskytol televízii Joj totiž mnohým divákom doslova vyrazil dych. Kraus si totiž nechal narásť dlhšiu hustú bradu, ktorú navyše zdobili aj strieborné šediny. Humorista tak pre zmenený imidž pôsobil výrazne starším dojmom a v takejto podobe ani z ďaleka nepripomínal hviezdu z obrazoviek. Televízneho sympaťáka by ste teraz na ulici rozhodne ani len nespoznali!

Scenárista Andy Kraus si nechal narásť dlhšiu bradu, ktorá mu však výrazne pridala na rokoch.
Zobraziť galériu (7)
Scenárista Andy Kraus si nechal narásť dlhšiu bradu, ktorá mu však výrazne pridala na rokoch.  (Zdroj: foto: tv joj)

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu