Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Puklušová ukázala mamu: Pozrite, veď vyzerá ešte lepšie ako Natália!

Natália Puklušová Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová (Zdroj: Instagram N.P.)

BRATISLAVA - Fúúúha! Natália Puklušová (32) je nadaná a aktuálne aj mimoriadne úspešná herečka. Okrem talentu však svojich priaznivcov ohúrila aj svojím sexi zjavom. Za tým sú však podľa všetkého dobré gény, ktorými umelkyňa disponuje. Dôkazom môže byť fotografia, na ktorej pózuje blondínkina mama. Pozrite, veď vyzerajú ako dve sestry!

Mladá, úspešná a talentovaná! Toto sú atribúty, ktoré dokonale vystihujú herečku Natáliu Puklušovú. Tá sa do povedomia slovenskej verejnosti zapísala ešte pred niekoľkými rokmi – a to ako jedna z účinkujúcich v markizáckom projekte Hlas Česko Slovenska.


Slovenka, ktorá ulovila ženatého Krausa: Neuveríte, ako vyzerala!


Jej hviezdna kariéra sa však naštartovala až vtedy, keď začala účinkovať v mnohých úspešných seriáloch. Za zmienku napríklad stojí herečkina nezabudnuteľná postava bývalej prostitútky Šantal v Búrlivom víne. Aj napriek pracovným povinnostiam však blondínka nezabúda ani na svojich fanúšikov na sociálnej sieti, s ktorými je v permanentnom kontakte.

Naposledy ich napríklad prekvapila fotografiou, prostredníctvom ktorej im odhalila totožnosť svojej matky. Pri pohľade na dámu, ktorá na zábere pózuje, však tejto skutočnosti len ťažko uveriť. Tá totiž vôbec nepôsobí, že by bola od Natálie o generáciu staršia „Keď vaša mama vyzerá lepšie ako vy,“ netajila svoje sympatie ku krásnej mame ani samotná herečka.

Nuž, Naty, máš aspoň žijúci dôkaz, že si svoj šarm a úžasnú formu zachováš ešte poriadne dlho!

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu