Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Tragická zrážka školského autobusu s nákladiakom: Zahynulo najmenej 24 detí!

Zrážka autobusu v Indii
Zrážka autobusu v Indii (Zdroj: YouTube)

LAKHNAÚ - Nákladné auto naložené pieskom sa dnes skoro ráno zrazilo so školským autobusom v severoindickom štáte Uttarpradéš, zahynulo najmenej 24 malých detí. Informovala o tom polícia.

Pri zrážke utrpeli zranenia najmenej dve desiatky ďalších detí. Rýchlo idúci nákladiak narazil do autobusu čelne pri nízkej viditeľnosti v dôsledku hmly, dodali najvyšší predstavitelia polície v Uttarpradéši. Deti vo veku tri až 12 rokov chodili do školy v meste Etah. Záchranári stále pracujú na vyslobodení niekoľkých detí uviaznutých vo vraku autobusu. 

Úrady štátneho školstva pre vlnu mrazivého počasia nariadili zatvorenie všetkých škôl v danom okrese a polícia bude teraz preverovať, prečo uvedená škola zostala otvorená. Indický premiér Naréndra Módí napísal na Twitteri kondolenciu: "Som zdrvený tragickou nehodou v Etahu v Uttarpradéši. Cítim bolesť spolu s pozostalými rodinami a vyjadrujem sústrasť nad úmrtím malých detí." Nehody na indických cestách sú bežné, pričom najčastejšie sú na vine bezohľadná jazda, zle udržiavané komunikácie a zastarané vozidlá.

Viac o téme: NehodaAutobusIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu