Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odvážny záber bývalej moderátorky: Zhodila šaty a ukázala... Ale no toto!

Lucia Forman Habancová Zobraziť galériu (6)
Lucia Forman Habancová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fíha! Leto je v plnom prúde a podobne ako mnohí Slováci, aj bývalá moderátorka TA3 Lucia Forman Habancová (34) si dopriala oddych pri mori. Na sociálnej sieti Instagram sa aktuálne pochválila fotkou z pláže... A odhalila svoje ženské krivky len v plavkách. Pozrite, akú super postavu skrýva pod šatami!

Na Slovensku v týchto dňoch vládne horúce letné počasie. Bývalá moderátorka Lucia Forman Habancová sa preto vybrala za osviežením k moru. Fotkou z dovolenky v Taliansku sa aktuálne pochválila na sociálnej sieti Instagram. Mnohých však záberom doslova zaskočila.

Plavovlasá mamička trojročnej Lary totiž zhodila šaty a nechala sa zvečniť len v plavkách. A pod oblečením schováva doslova ukážkovú postavičku. Ploché brucho a krivky zaoblené na tých najsprávnejších miestach. No skrátka, vyzerá presne tak, ako by žena vyzerať mala.

Zaujímalo nás preto, ako sa o svoju formu stará. „Ja celkovo milujem pohyb, prechádzky a cvičenie je zároveň moje hobby. V poslednom čase som podľahla čaru tabaty, ktorú tiež precvičujem, a aj visionbody,“ prezradila pre Topky.sk Habancová. A bez pohybu nie je ani na dovolenke.

„Šantíme v mori, prechádzame sa, keďže dcérka neobsedí, presne ako mama. A keďže nie som zástancom diét a nikdy som žiadnu nedržala, tak sa riadim tým, že všetko s mierou. Uprednostňujem vyváženú stravu, ale napríklad koláče sú moja slabosť a v lete zmrzlina. Takže v Taliansku si teraz prídem na svoje a keďže milujem Taliansko a aj ich stravu, pizza a cestovinky nemôžu chýbať,“ priznala Lucia. 

Viac o téme: Lucia Forman Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu