Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Preboha, veď ti všetko trčí! Habancová svojím outfitom poriadne prestrelila!

Lucia Forman Habancová Zobraziť galériu (7)
Lucia Forman Habancová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V centre hlavného mesta sa i tento rok uskutočnili módne dni, na ktorých zažiarilo množstvo známych tvárí v trendy outfitoch. Nechýbala medzi nimi ani bývalá moderátorka Lucia Habancová (34), ktorá však tentoraz šliapla poriadne vedľa. To, čo na seba nahodila, totiž rozhodne nepatrí k jej najvydarenejším lookom. Presvedčte sa sami.

Lucia sa na módne dni dostavila v malých čiernych, ktorými sa zvyčajne nedá nič pokaziť. Strih, ktorý zvolila, však vyzeral poriadne odvážne, a tak malo okolie možnosť prezrieť si na blondínke takmer všetko. Okrem holého chrbta totiž Habancovej po bokoch vykúkali aj prsia a hoci sukňa mala pomerne konzervatívnu dĺžku, nechýbali na nej rozparky. 

Čudesne pôsobili aj traky na zadnom diele, ktoré Lucii zvláštne odstávali. Naproti tomu predná časť šiat na blondínke pôsobila pritesno a záhyby natiahnutej látky naznačovali, že bývalej moderátorke by zrejme lepšie sadla o číslo väčšia veľkosť. Hoci Habancová väčšinou patrí medzi lepšie oblečené dámy, tentokrát jej pokus celkom nevyšiel.

Preboha, veď ti všetko
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac foto z módnych dní nájdete v našej GALÉRII»

Na porovnanie, za reč by stálo spomenúť Kristínu Kormúthovú, ktorá nahodila nohavice, voľný top, nízke tenisky a i keď z jej tela nebolo vidieť absolútne nič, vyzerala poriadne sexi. Veď ako sa hovorí, menej je niekedy viac. 

Viac o téme: Módne dniLucia Forman HabancováLucia Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu