Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tony Moisés po 5 rokoch v ústraní prekvapuje: Dal sa dokopy s exsuperstáristkou!

Tony Moisés Zobraziť galériu (8)
Tony Moisés

BRATISLAVA – Spojil ich Modrovský! Kedysi zavalitý tanečník Tony Moisés (36), ktorý bol porotcom tanečných šou Miliónový Tanec či Showdance, sa pred rokmi vytratil zo spoločnosti. Ako topky v minulosti informovali, koncom roka 2011 skončil v petržalskom sanatóriu pre závislých. Po 4,5 ročnej liečbe sa začiatkom minulého roka vrátil do bežného života, a to úplne zmenený. Teraz prekvapuje opäť. Dal sa dokopy s bývalou superstáristkou.

Bývalý porotca jojkárskych súťaží Miliónový tanec a Showdance Tony Moisés sa koncom roka 2011 vytratil zo spoločnosti a viac ako 4,5 roka sa liečil v petržalskom sanatóriu pre závislých ľudí. Začiatkom minulého roka sa vrátil do bežného života a každého ihneď prekvapil zmenenou vizážou. 

Dnes prekvapuje opäť. Dal sa totižto dokopy s bývalou účastníčkou šou Superstar Monikou Zázrivcovou. Tá sa zviditeľnila v prvej sérii a hoci sa neprebojovala do finále, jej zaujímavý hlas si našiel svoje uplatnenie, a to v rádiu Expres, kde pracuje už niekoľko rokov.

Ak by ste si však mysleli, že Tony a Mona tvoria milenecký pár, veľmi by ste sa mýlili. Dali sa dokopy po rokoch pracovne a výsledkom ich snaženia je nový uletený videoklip. Zaujímalo nás preto, ako táto spolupráca vznikala.

 „V lete sme sa stretli v tanečnej škole u Peťa Modrovského, kde hneď Mona začala spievať slohu: Pamätáš, keď sme sa prvýkrát stretli a povedal si: “Hej dievča páči sa mi tvoj štýl”, odvtedy prešlo veľa času a obidvaja sme sa zmenili tým najlepším spôsobom. Ja som bola moc hanblivá, ty si bol nedočkavý ako dieťa. Bol si „zlý“ chlapec, ktorý viedol nočný život a z toho išiel strach… Teraz sa zdá, že naše cesty sa nikdy nerozišli. Iba sme to nechali celé odložené na neskôr… Nikdy sme však neprestávali veriť v čaro (zázrak). Čakali sme na ten správny čas… Správny čas pokračovať v našej hudobno-tanečnej tvorbe…,“ vyrozprával nám Moisés ako prebehlo ich opätovné stretnutie po rokoch. Pieseň, ktorú spievala, sa týka ich dvoch a ich zoznámenia.  A tak sa dohodli na spolupráci a výsledok posúdte sami...

Mona Zázrivcová a Tony Moisés.
Zobraziť galériu (8)
Mona Zázrivcová a Tony Moisés.

Pozrite si exkluzívne premiéru ich uleteného videoklipu s názvom MONA with Drozďo & Demex - Waiting for the Right Time.

Viac o téme: Tony MoisésMona Zázrivcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu