Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Podvádzaná Patrasová (60) prichytená s milencom na verejnosti: FOTO ich vášnivých bozkov! Felix pozeraj...

Dáda Patrasová Zobraziť galériu (6)
Dáda Patrasová (Zdroj: Petra Clinic)

PRAHA – Vracia úder nevernému manželovi! Česká herečka a speváčka Dagmar Patrasová (60) si minulý rok prešla ťažkým obdobím. Jej manžel Felix Slováček (73) ju totiž vymenil za mladšiu a na verejnosti sa s tým vôbec netajil. Hoci nevera so známou umelkyňou poriadne zamávala, teraz je všetko inak a Dáda si užíva druhú mladosť. Našla si totižto nového chlapa. Nedávno ich český fotograf denníka Aha! dokonca prichytil pri vášnivej bozkávačke na verejnosti. Pozrite, to je ale láska!

Horúce bozky na verejnosti! Pred pár dňami sa ešte stále zákonitá manželka neverníka Felixa Slováčka Dáda Patrasová objavila nečakane na hokejovom zápase HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav. Nebola však sama. Spoločnosť jej robil jej mladší taliansky milenec Vito (47). Hoci dvojica už dávno nemá dvadsať, ich správanie svedčilo o opaku. Boli ako takí puberťáci, zamilované hrdličky, ktoré sa od seba nevedeli odtrhnúť.


Podvádzaná Patrasová (60) nevie, čo od dobroty: Vyzliekla sa do pása a odhalila tajomstvo!


Fotograf českého denníka Aha! ich totižto pristihol pri vášnivej bozkávačke priamo na tribúne. Okrem toho sa neustále držali za ruky a vzájomne sa hladkali. Láska z nich jednoducho sršala na všetky strany. Dáda si dokonca so svojou polovičkou urobila aj niekoľko selfie záberov. Zrejme chce mať pamiatku na jej romantické rande na zimnom štadióne.

„Som moc šťastná, Vito je pre mňa anjel,“ priznala bez okolkov spomínanému denníku Patrasová. Tá aj napriek tomu, že ju jej manžel podviedol a momentálne je šťastná s iným, aj tak paradoxne stále myslí na manžela Felixa. Teda presnejšie na jeho zdravie. „Mám veľké obavy o Felixa. Vyzerá zle, mal by sa o seba viac starať, zájsť k lekárovi na vyšetrenie,“ myslí si herečka. Ako sa zdá, aj u nej platí známa fráza: všetko zlé je na niečo dobré. 

Dáda Patrasová sa na verejnosti takto bozkávala so svojím mladším milencom Vitom.
Zobraziť galériu (6)
Dáda Patrasová sa na verejnosti takto bozkávala so svojím mladším milencom Vitom.  (Zdroj: Aha!)

Viac o téme: Dagmar PatrasováFelix slováček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu