Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Milostná kovbojka známeho Čecha: 74-ročný kanec má sex so ženou aj milenkou!

Felix Slováček zabáva svojou milostnou kovbojkou nielen Čechov. Zobraziť galériu (5)
Felix Slováček zabáva svojou milostnou kovbojkou nielen Čechov. (Zdroj: Ján Zemiar a profimedia.sk)

PRAHA - Je mu toto treba? Felix Slováček (74) je už vo veku, keď si väčšina jeho rovesníkov užíva dôchodok a vnúčence. Známy český hudobník však plní stránky bulváru milostným trojuholníkom. A rozhovory, ktoré on a jeho ešte stále zákonitá manželka Dada Patrasová (61) dávajú médiám, stoja ozaj za to.

O "mlsnom kocúrovi" Felixovi Slováčkovi je dobre známe, že má slabosť na nežné pohlavie. Zhruba pred dvoma rokmi však českým šoubiznisom otriasol škandál, keď sa hudbník verejne producíroval s o dosť mladšou milenkou Luciou. Jeho manželka, herečka Dada Patrasová bola zdrvená a už viackrát sa v súvislosti s nimi hovorilo o rozvode. Na ten však zatiaľ nedošlo...

Prominentní manželia sa však ochotne delia o svoje súkromie a nemajú problém odpovedať na akékoľvek otázky zvedavých novinárov. Felix najnovšie v rozhovore pre Blesk prezradil, že s milenkou už býva a reagoval aj na tému týkajúcu sa spoločného potomka. 

O tom milenci neuvažujú, no hudobník sa netají tým, že je z mladej maliarky hotový. „Lucia je neuveriteľne múdre, milé dievča, po uši zamilované. Som z toho úplne hotový. Nie je zdravé byť až takto zamilovaný. Veď som od nej o 40 rokov starší,” poznamenal pre Blesk Slováček. „Aj keď na druhej strane to pre mňa ako pre chlapa znamená, že sa udržiavams stále v dobrej kondícii. Prináša mi to akúsi mladosť,” dodal.

Felixove slová jeho milenku určite potešili. Úplne iné pocity, ale prežívala Dada, ktorá sa pre Blesk tiež vyjadrila. „Stále býva doma. A keď tvrdí niečo iné, tak len pod tlakom inej osoby. Dokonca si vyžaduje plnenie všetkých manželských povinností. Jednoducho normálne fungujeme. Naposledy v pondelok ráno,” prezradila pikantnosť zo spálne herečka.  

„Tiež mi povedal, že čaká, kým ho opustí. Dáva tomu čas do konca leta. Pani Gelemová by mala začať pracovať. Bolo by to fajn, lebo by konečne prestala zaťažovať náš rodinný rozpočet. Manžel jej platí byt, donedávna aj školu a tiež dovolenky. Napadajú mi slová ako príživníčka, parazit, vydieranie, či gerontofília,” uzavrela Dada. 

Viac o téme: Felix SlováčekDáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu