Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obrovské trápenie moderátora na vozíčku: Prišiel aj o druhú obličku!

Michal Jančařík Zobraziť galériu (5)
Michal Jančařík (Zdroj: Tv Nova)

BRATISLAVA - Osudom skúšaný český moderátor Michal Jančařík (42) si toho v živote preskákal už naozaj dosť. Pred dvomi rokmi prišiel o obličku, následne ochrnul a teraz si podobným scenárom musel prejsť opäť. Jeho trápenie nemá konca-kraja!

Sympatického moderátora TV Nova Michala Jančaříka trápia zdravotné problémy od roku 2015, kedy mu praskla oblička. O rok na to išiel na transplantáciu, no situácia sa náhle skomplikovala. Len tri dni po zákroku totiž prišli nečakané problémy s miechou, Michal ochrnul a skončil na invalidnom vozíku.

Michal Jančarík musel moderovať na invalidnom vozíku.
Zobraziť galériu (5)
Michal Jančarík musel moderovať na invalidnom vozíku.  (Zdroj: Tv Nova)

Jeho obrovské trápenie však ani len z ďaleka neskončilo. Začiatkom júla musel podstúpiť ďalšiu náročnú operáciu, pri ktorej prišiel už aj o druhú obličku. „Už je dva dni doma. Stará sa o neho špičkový lekár. Myslím, že to všetko bude dobré,“ povedal pre Blesk.cz jeho otec Petr, ktorý môže byť verejnosti známy ako moderátor legendárnych relácií Vega či Tutovka.

„Som doma a žijem,“ vyjadril sa pre český portál aj ubolený Michal, ktorého teraz čaká mesačná rekonvalescencia. Aj napriek všetkému, čo ho doposiaľ postretlo, však elán do života nestráca a plánuje návrat na obrazovky hneď, ako to bude možné.

Český moderátor Michal Jančarík miluje svoju prácu. Na obraz by sa chcel vrátiť hneď, ako sa mu polepší.
Zobraziť galériu (5)
Český moderátor Michal Jančarík miluje svoju prácu. Na obraz by sa chcel vrátiť hneď, ako sa mu polepší.  (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Michal Jančařík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu