Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Toto Mareša odrovná: Kšeft u nás mu vyfúkol najväčší rival!

Český moderátor Leoš Mareš Zobraziť galériu (9)
Český moderátor Leoš Mareš

BRATISLAVA - Vyšachoval ho konkurent! Pod záštitou riaditeľky Fashion TV a organizátorky večera Gabriely Drobovej (42) sa už túto sobotu v historických priestoroch budovy Slovenskej Filharmónie bude konať už štvrtý ročník benefičného galavečera Fashion Sparkling Charity Night. Uvádzať takúto udalosť je bezpochyby prestíž pre každého moderátora. Posledné tri roky sprevádzala akciou hostí česká moderátorská jednotka známa i v našich končinách - Leoš Mareš (40). Tentoraz mu však kšeft vyfúkol jeho najväčší moderátorský rival. Neuveríte, kto vyšachoval Mareša!

Historické priestory budovy Slovenskej Filharmónie budú patriť túto sobotu v poradí štvrtému benefičnému galavečeru Fashion Sparkling Charity Night. Na prestížnej udalosti, ktorú organizuje riaditeľka Fashion Tv Gabriela Drobová, ani tentoraz nebudú chýbať známe tváre, biznismeni či medicínska elita.

Rovnako ako po minulé roky, aj počas tohto večera sa budú môcť pozvaní ľudia tešiť na výnimočného hosťa, ktorým bude zahraničná návrhárska hviezda Chiara Boni. Na prekvapanie mnohých sa však zmení moderátor galavečera, ktorým v predchádzajúcich ročníkoch bol Leoš Mareš. Tentokrát mu totižto tento lukratívny kšeft vyfúkol niekto iný. Ako sa nám podarilo zistiť, je ním jeden z jeho najväčších moderátorských rivalov, tiež Čech - Libor Bouček.

Zaujímalo nás, prečo Mareš dostal u nás košom. „Leoša Mareša a Libora Boučka považujem za top moderátorov na česko-slovenskom trhu. Preto som rada, že na projekte Fashion Sparkling Charity Night môžem spolupracovať práve s nimi. Po troch ročníkoch s Leošom, som tento rok oslovila Libora Boučka a on moje pozvanie byť hostiteľom tohto nádherného eventu prijal,“ prezradila nám Drobová, ktorá nám vysvetlila aj dôvod zmeny: „Prvýkrát pripravujeme Fashion Sparkling Charity Night  aj v Čechách, a to s bývalou prvou dámou Čiech a predsedkyňou správnej rady Nadácie Vize 97 pani Dagmar Havlovou. Práve český galavečer bude moderovať Leoš.“  Ako sa zdá, páni si teda do vlasov kvôli kšeftu neskočia, ale pekne si to podelia.

Aj tento rok sa na tejto prestížnej charitatívnej akcii bude pomáhať. Známy taliansky módny dom Fendi, ktorého ikonické kúsky nájdete exkluzívne v jednom z najluxusnejších butikov centra hlavného mesta LUXURY, poslal pre projekt Fashion Sparkling Charity Night štyri luxusné kabelky v „sparkling“ farbe z aktuálnej kolekcie, ktoré pôjdu do aukcie. Celkový výťažok z nich pomôže jednému z najdôveryhodnejších dobročinných projektov u nás - Bielej pastelke, ktorého ambasádorom je olympijský víťaz z Rio De Janeira Matej Tóth. 

Biela pastelka je verejná zbierka na podporu ľudí so zrakovým postihnutím organizovaná Úniou nevidiacich a slabozrakých Slovenska od roku 2002. V roku 2016 sa zbierka začala 1. júna a trvať bude do konca roka. Ide o jubilejný, 15. ročník zbierky.


Viac o téme: Leoš MarešFashion Sparkling Charity Night
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu