Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herec z Hornej Dolnej spôsobil kolegom šok: Vážne chcel robiť TOTO?!

Juraj „Šoko“ Tabaček Zobraziť galériu (6)
Juraj „Šoko“ Tabaček (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Svojský komik a herec Juraj „Šoko“ Tabaček (36) zabáva národ nie len v seriáli Horná Dolná, ale aj v jojkárskom Inkognite, ktoré sa dnes večer bude niesť v špeciálnom silvestrovskom vydaní. Humorista sa však tentoraz postará okrem iného aj o poriadne prekvapivé momenty. Neuveríte, čo chcel tento bláznivý šoumen kedysi robiť!

Slovenský herec Juraj „Šoko“ Tabaček patrí ku koloritu markizáckeho seriálu Horná Dolná už od samotného začiatku natáčania. Okrem toho sa však tento svojský humorista živí aj ako stand-up komik a svoju originalitu pomerne často využíva i v zábavnej relácii Inkognito.

No a práve tu sa o poriadnu dávku úsmevných momentov postaral aj v jeho špeciálnom silvestrovskom vydaní. O tom, že natáčanie poslednej časti v tomto roku bolo naozaj výnimočné, svedčí aj fakt, že práve Šoko, ktorý je bežne súčasťou klasickej hádačskej zostavy, sa naopak tentoraz ocitol na stoličke vedľa moderátora Vlada Voštinára.

Jeho kolegovia sa tak logicky museli popasovať s otázkou, aké zamestnanie chcel kedysi Juraj robiť. Pri jeho rozlúsknutí však ostali viacerí doslova v šoku. Humorista totiž prostredníctvom indícií prezradil, že v minulosti chcel byť návrhárom a výrobcom podprseniek.

„A ty si vážne chcel byť výrobcom podprseniek?“ uisťoval sa v tomto prekvapivom zistení aj samotný moderátor. „Samozrejme, ale záležalo by, v akej miere by som bol s pahorkatinami,“ pokračoval vo svojom tvrdení Tabaček. Ten sa na margo úsmevnej témy samozrejme nezabudol vyjadriť, aká podprsenka je podľa neho najlepšia: „Dokonalá podprsenka je tá, ktorú neriešiš. Ja mám rád jednoduchosť a preto je najlepšia tá pod posteľou.“ Či to Šoko myslel naozaj vážne, alebo išlo len o ďalšie bláznivé vtipkovanie z jeho strany, to vie už len on sám. V každom prípade si tohto originálneho šoumena, ale aj ďalších zabávačov môžete vychutnať už dnes večer na obrazovkách televízie JOJ.

Viac o téme: Juraj „Šoko“ Tabaček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu