Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenské missky sú všetkým na smiech: Takto si z nich uťahovali naše celebrity!

Celebritní hádači sa zabávali na úkor slovenských missiek. Zobraziť galériu (5)
Celebritní hádači sa zabávali na úkor slovenských missiek. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Výsmech pred kamerami! To, že práve tie pekné tváričky slovenského šoubiznisu perlia niekedy viac ako minerálka, je už všetkým veľmi dobre známe. Na účet slovenských manekýnok, ktoré sú občas tak trochu mimo, si však nedávno zavtipkovali aj naše celebrity. Krásky boli tentoraz doslova terčom verejného posmechu!

Uplynulé vydanie jojkárskej relácie Inkognito sa nieslo v znamení zábavy, ale i žartovných narážok, ktoré bezpochyby pošteklili bránice mnohých televíznych divákov. Všetko sa to odohralo po odhalení tajného hosťa, ktorým bola tentoraz riaditeľka Miss Universe Silvia Lakatošová.

V tejto súvislosti si na súťaže krásy zaspomínali aj celebritní hádači, ktorí iróniou a vtipmi na adresu slovenských manekýnok ani z ďaleka nešetrili. „My sme kedysi robili program Hľadá sa supermodelka. A tam chodili naozaj rôzne dámy. No a ja som sa ich pýtal: ‚Prosím vás, viete čo je to sebareflexia?’ a dievča na to: ‚Nie, prečo?’ – ‚Veď práve preto‘!“ povedal s uštipačným tónom moderátor Michal Hudák. „Môj život sa zmenil o 365 stupňov,“ pokračoval s verejnými posmeškami aj jeho kolega Čeky.

Všetko to však vyvrcholilo historkou Maroša Kramára, ktorý podobné formáty niekoľko ráz moderoval a aj on sám bol často svedkom takýchto nie príliš inteligentných hlášok. „Ja som prišiel jednu Missku moderovať, ale prišiel som neskoro a dali mi otázky, čo sa ich mám pýtať. Tie dievčatá už pripravovali dlho, asi tak dva mesiace, no ale to bolo strašne veľa otázok. Toto sa ja nenaučím, tak som to zabalil a že však spýtam sa, čo chcem. V živom prenose: ‚A ty si odkiaľ, moja milá prišla?‘ a ona hneď na to: ‚Moja obľúbená je modrá‘!“. A po ďalšom fóre Michala Hudáka to zaklincovala samotná Lakatošová: „Preto my sme napríklad vylúčili interview, aby to tie dievčatá mali jednoduchšie.”

Viac o téme: Inkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu