Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Milenka Andyho Krausa je na roztrhanie: Vianoce bude sláviť dvakrát... A ešte si to poriadne zhoršuje!

Natália Puklušová Zobraziť galériu (4)
Natália Puklušová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Raz nestačí! Meno Natálie Puklušovej (32) sa posledné mesiace neskloňuje inak, ako v súvislosti so scenáristom Andym Krausom (49), s ktorým mala prežiť románik. My sme sa herečky opýtali, ako bude tráviť tohtoročné Vianoce. A svojou odpoveďou nás prekvapila. Nebude ich totiž oslavovať len raz a... Celé si to poriadne zhoršuje!

Natália Puklušová sa do povedomia širokej verejnosti zapísala v uplynulých mesiacoch ako tá, ktorá stojí za rozpadom manželstva úspešného scenáristu Andyho Krausa.


Manželstvo v troškách: Andy Kraus má inú?!


My sme herečku nedávno stretli v spoločnosti a opýtali sme sa jej, ako bude tráviť tohtoročné Vianoce „Úplne tradične, ako všetky slovenské rodiny - to znamená večera, rodina pokope, kapustnica, ryba, šalát a tak ďalej... Nič zvláštne,“ začala rozprávať brunetka. No potom predsa len prezradila jednu zvláštnosť, ktorá sa inde len tak nevidí.

Najkrajšie sviatky roka totiž bude oslavovať hneď dvakrát. A ani tie druhé nebude tráviť so svojou „tajnou láskou“. „Zvláštnosťou u mňa je, že ja mám Vianoce dvakrát, keďže som Rusínka. Ale tie druhé, januárové, už nejako neoslavujeme. Iba si pripomenieme, dáme si niečo z rusínskych jedál a povieme si - a teraz to je. A to je všetko. Takže úplne tradične,“ prezradila Natália

Tá si navyše celé predvianočné prípravy poriadne zhoršuje. Darčeky totiž úmyselne kupuje úplne na poslednú chvíľu. „Ja nakupujem 24-tého. Naozaj - ráno vstanem, idem do obchodu a nakúpim. U nás všetci všetko majú a tu stačí byť naozaj už len originálnejší a vymyslieť niečo, ale v podstate vždy vieme vytušiť, kto čo potrebuje a čo by veľmi chcel. Takže ja si to naozaj nechávam na poslednú chvíľu - 23. večer alebo 24.“ prekvapuje Puklušová.

No hoci mnohí by boli z vedomia, že ešte v deň Vianoc nemajú darčeky pre blízkych, poriadne vystresovaní, ona vraj vôbec nie je. Viac sa dozviete z videa.

Natália Puklušová o Vianociach

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu