Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenka, ktorá ulovila ženatého Krausa: Neuveríte, ako vyzerala!

Natália Puklušová Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau! Herečka Natália Puklušová (32) sa v poslednom období do povedomia Slovákov dostala najmä v spojitosti s úspešným scenáristom Andym Krausom (49). Práve toho mala totiž plavovláska uloviť... Háčikom však je, že známy Slovák je ešte ženatý. Aktuálne kráska zavesila na sociálnu sieť Facebook spomienku na svoje gymnaziáne časy. A neuveríte, ako vyzerala!

Hoci je Natália Puklušová talentovanou herečkou, v poslednom období sa viac ako tým dostala do povedomia svojím románikom s Andym Krausom. Uznávaný scenárista je totiž stále ženatý a vinu za rozpad manželstva jeho zákonitá žena pripisuje aj plavovlasej umelkyni. 

Aktuálne si Natália so svojimi priateľmi zaspomínala na staré časy, keď ešte chodila na gymnázium. A na fotke, ktorú zavesila na sociálnu sieť Facebook, by známu Slovenku spoznal zrejme len málokto. Herečka sa totiž pýšila hustými blond vlasmi, ktoré sa jej na koncoch krútili do závideniahodných prstencov.

Bohatá hriva je však dnes už minulosťou. „No kde mám tie vlasy! Ostali na gympli,“ napísala k fotke Puklušová a pridala užialeného smajlíka. V tomto prípade by sa nejedna žena vedela vcítiť do kože zúfalej Natálie... 

Natália Puklušová sa na sociálnej sieti Facebook pochválila fotkou z gymnázia. A pozrite, aké mala vtedy háro!
Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová sa na sociálnej sieti Facebook pochválila fotkou z gymnázia. A pozrite, aké mala vtedy háro!  (Zdroj: Facebook N.P.)

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu