Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gombitová (60) sa nezdá: V outfite dračice ohúrila fanúšikov!

Marika Gombitová pokrstila novú knihu. Zobraziť galériu (10)
Marika Gombitová pokrstila novú knihu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fanúšikovia speváčky Mariky Gombitovej (60) mali včera možnosť sa s ňou stretnúť aj osobne. Slovenská legenda totiž v jednom z kníhkupectiev v centre Bratislavy krstila svoju novú knihu. Všetkých prítomných pri tom prekvapila outfitom dračice. V spoločnosti sa totiž objavila v kombinácii čiernych kožených nohavíc a červenej koženej bundy. A za takéto niečo by sa nemusela hanbiť ani o polovicu mladšia žena!

Legendárna slovenská speváčka Marika Gombitová po dlhých 12 rokoch života v ústraní prekvapila pred dvomi rokmi svojich fanúšikov nečakaným návratom na slovenskú hudobnú scénu. Aktuálne je už opäť pevnou súčasťou slovenského šoubiznisu.


Gombitová po 12 rokoch na scéne: Plač a neskutočné dojatie!


To potvrdila aj v pondelok v jednom z kníhkupectiev v centre Bratislavy. Práve tam sa totiž konal krst knihy spomienok legendárnej speváčky a blondínka na ňom nemohla chýbať. Rozdávala úsmevy všade navôkol a... Všetkých prítomných odrovnala mladistvým výzorom. 

Dnes už 60 ročná speváčka mala na sebe kombináciu čiernych kožených nohavíc a červenej koženej bundy, za ktorú by sa nemusela hanbiť ani ktorákoľvek o polovicu mladšia rocková hviezda. Plavovláska pokrstila novinku sektom s kúskami zlata a po oficiálnej časti sa naplno venovala svojim priaznivcom, ktorým rozdávala autogramy.

Novú knihu Mariky Gombitovej: Úlomky spomienok si môžete objednať cez internetový obchod iPark.sk. Osobný odber až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Marika Gombitová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu