Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka Monika Hilmerová: Tretie tehotenstvo?!

Herečka Monika Hilmerová s manželom Jarom Bekrom. Zobraziť galériu (6)
Herečka Monika Hilmerová s manželom Jarom Bekrom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Monika Hilmerová (42) vychováva spoločne so svojím manželom Jarom Bekrom (44) dve deti – dcéru Zaru a syna Leonarda. Tento týždeň sme ale obľúbenú umelkyňu stretli na charitatívnej akcii, kde sa ukázala v šatách, ktoré jej v istých momentoch vytvárali dojem vypuklého bruška. Je azda blondínka opäť v očakávaní?!

V pondelok vo večerných hodinách sa v našom hlavnom meste konal krst kalendára Nadácie detského kardiocentra. Charitatívnu akciu prišlo podporiť aj množstvo známych tvárí, ktoré sa tam objavili spoločne aj so svojimi ratolesťami. Medzi pozvanými nechýbala ani herečka Monika Hilmerová, ktorá po boku manžela Jara Bekra doslova žiarila.

Umelkyňa rozdávala úsmevy na všetky strany a bolo zjavné, že aj vo svojom súkromnom živote prežíva šťastné obdobie. Blondínka prišla navyše odetá v čiernych šatách voľnejšieho strihu, ktoré jej pri niektorých pohyboch vytvárali dojem črtajúceho sa bruška.

Zaujímalo nás preto, či zaľúbenci premýšľali už aj o treťom bábätku: „Zatiaľ o ňom nič nevieme,“ stroho reagovala herečka. „Tak to vám dáme vedieť,“ odpovedala rovnako stručne na otázku ohľadom plánovania ďalšieho potomka Hilmerová.

Monika Hilmerová prišla na akciu vo voľnejších šatách, ktoré vytvárali dojem, že herečka je opäť v sladkom očakávaní.
Zobraziť galériu (6)
Monika Hilmerová prišla na akciu vo voľnejších šatách, ktoré vytvárali dojem, že herečka je opäť v sladkom očakávaní.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Monika Hilmerová o treťom bábätku.

Viac o téme: Jaro BekrMonika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu