Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragikomédia v rodine markizáckej herečky: To, čo porobil jej muž... Budete sa chytať za hlavu!

Jaro Bekr a Monika Hilmerová Zobraziť galériu (5)
Jaro Bekr a Monika Hilmerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ako z filmu S tebou mně baví svět! Presne o také chvíle sa svojim blízkym nevedomky postaral muž markizáckej herečky Moniky Hilmerovej (42), tanečník Jaro Bekr (44). Zaskočil totiž za svoju partnerku a namiesto nej chystal deti do školy. A ako to dopadlo? Budete sa chytať za hlavu!

Monika Hilmerová je nielen obľúbenou herečkou, ale najmä milujúcou mamou a partnerkou. Skĺbiť však rodinu s kariérou nie je vždy jednoduché, a preto sa neraz musí spoľahnúť na pomoc svojho muža Jara Bekra. No a nie vždy to dopadne bezchybne - naposledy sa totiž tanečník svojim blízkym postaral o zážitok ako z legendárnej komédie S tebou mně baví svět. 

O vtipnú historku sa blondínka podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook. „Včerajší deň môjho manžela: ‚Monika dnes ráno už skoro točila, tak som chystal a išiel s deťmi do školy ja. Zarka bola v škole, družine a teraz sme došli na gymnastický tréning. Vyzlieka sa a... Tati, ale ja mám na sebe stále pyžamo. Ehm, fakt. Nejak som si to ráno nevšimol,“ zverejnila na webe pobavená Hilmerová. 

A ešte dodala: „Ona ráno rozospatá si normálne obliekla všetky veci na pyžamo a bola tak celý deň až do gymnastiky.“ Ako sa hovorí - to jednoducho nevymyslíš... Alebo žeby predsa? Tak schválne, komu tento zážitok pripomenul Dášenkine bačkůrky z obľúbeného česko-slovenského počinu? :D

Monika Hilmerová sa podelila o vtipný zážitok, o ktorý sa nechtiac postaral jej partner Jaro Bekr.
Zobraziť galériu (5)
Monika Hilmerová sa podelila o vtipný zážitok, o ktorý sa nechtiac postaral jej partner Jaro Bekr.  (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Jaro BekrMonika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu