Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská herečka vytočená do nepríčetna: Skoro ma j*blo!

Jana Hubinská Zobraziť galériu (7)
Jana Hubinská

BRATISLAVA – Poriadne sa nahnevala! V stredu ráno zastihla Bratislavu poriadna snehová kalamita. V našom hlavnom meste sa okrem množstva zápch udialo aj niekoľko dopravných nehôd. Jednej z nich sa len tak-tak vyhla aj známa herečka Jana Hubinská (53). Tú takmer zomlelo auto, ktoré má vodičom paradoxne na ceste v takýchto zlých podmienkach pomáhať.

Jana Hubinská sa na dlhšie obdobie akosi stratila z televíznej obrazovky, no na sociálnej sieti je stále aktívna. Včera doobeda sa tam dokonca poriadne rozohnila. Sneh totiž prekvapil hlavné mesto a nastal totálny dopravný kolaps.

Kvôli neupraveným vozovkám sa vytvárali nekonečné zápchy či dopravné nehody. Akoby snehová nádielka vo februári opäť našich cestárov prekvapila. Tento fakt vytočil aj známu herečku, ktorá cestárom na sociálnej sieti poriadne naložila. Jeden z nich totiž namiesto toho, aby vozovku upravil, umelkyňu takmer sám zrámoval.

„Deti zlaté, keby som mala vysoký tlak, tak už som mŕtva, ale že mám nízky, tak dnešný deň mám akurát. Pomoc, predstavte si, že pred vami sa nevie v miernom kopčeku rozbehnúť veľký posýpací voz (neviem, prečo majú radlicu, lebo ju nepoužívajú), posúva sa 10 cm vpred 20 cm od vašej kapoty a na plné pecky sype do vás soľ celých 5 minút, kým sa konečne vyšmýkal do pohybu. Aaaa skoro ma je... Videla som ho aspoň 100-krát za tú chvíľu v mojom motore. Cúvnuť sa mi nedalo, za mnou 30 áut... Nech žijú BA cestári!“ napísala na sociálnu sieť rozhorčená Hubinská. Našťastie sa jej nakoniec nič nestalo a aj auto ostalo celé.

 

Jana Hubinská sa rozohnila na sociálnej sieti a poriadne naložila cestárom.
Zobraziť galériu (7)
Jana Hubinská sa rozohnila na sociálnej sieti a poriadne naložila cestárom.

Viac o téme: Jana Hubinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu