Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Puškárovej podmienka pred druhým tehotenstvom: Patrik, ďalšie dieťa bude, len ak...

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA - Začiatkom novembra sa na verejnosť dostala informácia o tom, že rodinka markizákov Patrika Švajdu (44) a Zlatice Puškárovej (39) sa čoskoro rozrastie - plavovláska nosí pod srdcom svoje druhé dieťa. No hoci dnes moderátorka žiari šťastím, pred pár rokmi tvrdila, že ďalšie dieťa neplánuje. A vraj by si to rozmyslela, iba ak... TOTO bola blondínkina podmienka! Podarilo sa ju Patrikovi splniť?

Vo februári 2010 sa Zlatica Puškárová a Patrik Švajda stali rodičmi synčeka Leonarda. A dvojica má v týchto dňoch opäť dôvod na radosť. Začiatkom novembra sa totiž na verejnosť dostala informácia o tom, že rodinka markizákov sa čoskoro opäť rozrastie – plavovláska je tehotná. 

Zaujímavosťou pritom je, že krátko po pôrode prvého dieťatka moderátorka naznačovala, že si chvíle s bruškom užíva, pretože sa už možno opakovať nebudú. Takéto správy vychádzali presne v tomto období pred 7 rokmi. A hoci aj po roku názor zmenila a už si ďalšie dieťa vedela predstaviť, stále mala podmienku, ktorá bola takmer nesplniteľná – Švajda, ktorý má už troch synov, by musel konečne splodiť dcéru. 

„Vravela som si, že asi bude stačiť jedno, ale kebyže mám istotu, že to bude dcéra... To je ale asi v prípade Patrika nepredstaviteľné,“ povedala v minulosti s úsmevom pre Feminity Puškárová. Zdá sa teda, že Zlatica napokon z podmienok upustila a rozhodla sa mať druhé dieťa bez ohľadu na to, aké bude mať pohlavie. Dnes by známa Slovenka mala byť už vo štvrtom mesiaci tehotenstva a určite jej záleží len na tom, aby bolo bábätko zdravé...

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu