Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Podvádzaná Patrasová to už prehnala: Veď vyzerá ako...!

Dagmar Patrasová Zobraziť galériu (4)
Dagmar Patrasová

PRAHA – Vôbec sa už na seba nepodobá! Česká herečka a speváčka Dagmar Patrasová (60) si v poslednom období prešla ťažkými chvíľami. Jej manžel Felix Slováček (73) ju totiž vymenil za mladšiu a na verejnosti sa s tým vôbec netajil. Zdá sa, že nevera so známou umelkyňou poriadne zamávala, čoho dôkazom sú aj jej neustále zmeny. Najskôr výraznejšie schudla, potom si našla nového chlapa, nechala si urobiť tetovanie, či odhalila spodnú bielizeň. Najnovšie opäť prekvapila. Tentokrát to však už prehnala...

Dagmar Patrasová a jej ešte stále zákonitý manžel Felix Slováček sú za uplynulý rok snáď najmedializovanejšími osobami v Čechách, ale aj u nás. Hudobníkova nevera s oveľa mladšou ženou vyrazila všetkým dych, no predovšetkým herečke, ktorá to niesla veľmi ťažko. V poslednom čase sa však zdalo, že sa už záletmi svojho ex netrápi a užíva si šťastné obdobie. Má nový vzťah s Talianom Vittom, zhodila niekoľko kilogramov a nechala sa potetovať.  

Najnovšie opäť upútala pozornosť. No tentokrát to však už prehnala. A to so svojím výzorom. Na nedávnu akciu venovanú deťom prišla vymachlená tak, že by ju spoznal zrejme málokto. Vlasy stiahnuté do drdola s riedkou ofinou, tenké výrazné obočie vysoko nad očami, výrazné tmavé linky a červené ústa.. Patrasová s takýmto výzorom mnohým pripomínala japonskú gejšu či dokonca strašidelného klauna. No jednoducho jej to veľmi nepristalo a mala by sa riadiť heslom, že menej je niekedy viac... Čo poviete?

Dagmar Patrasová pripomínala mnohým svojim mejkapom klauna či gejšu.
Zobraziť galériu (4)
Dagmar Patrasová pripomínala mnohým svojim mejkapom klauna či gejšu.

Viac o téme: Dagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu