Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gregorovej zajačik si sype popol na hlavu: Veľké ospravedlnenie!

Hana Gregorová a Ondřej Koptík Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová a Ondřej Koptík

PRAHA - Vzťahy v rodine herečky Hany Gregorovej (64) boli v ostatnom období poriadne naštrbené. Za vzniknutú nelichotivú situáciu môže práve jej škandalózny vzťah s mladučkým žrebcom Ondřejom Koptíkom (32), ktorého prehnaná aktivita spôsobila hotový mediálny kolotoč. Na to si ale v týchto dňoch posvietil Hanin syn Ondřej Brzobohatý (33). S matkiným milencom totiž uzavrel dohodu.

Nenávisť v rodine a posmešky verejnosti! Takýto je odraz škandalózneho vzťahu slovenskej herečky Hany Gregorovej s jej o 32 rokov mladším milencom Ondřejom Koptíkom.


Vdova po Brzobohatom opäť prekvapuje: Mladému milencovi povedala svoje ÁNO!


Prehnané medializovanie ich vzťahu, či bleskurýchle zásnuby, ktoré mali byť navyše aj zinscenované, naštartovali k razantnému kroku aj Haninho syna Ondřeja Brzobohatého, ktorý sa na adresu oboch zaľúbencov otvorene vyjadril v rozhovore pre českú MF Dnes.

„Aj cez všetku úprimnosť, s ktorou sa do toho pustil, na mňa to jeho gesto pôsobilo ako taký chlapčenský dôkaz, preukázať jej predovšetkým svoju oddanosť, aby ho nemali za zlatokopa. Bohužiaľ, už nedomyslel, že efekt to bude mať presne opačný,“ reagoval na Koptíkovo správanie Brzobohatý.


Totálne to pokašľal: Mladý Brzobohatý prekukol maminho milenca!


„Opýtal som sa mamy, či je spokojná, a ona povedala, že áno. To je pre mňa dôležité a rešpektujem to. On sám sa mi ospravedlnil. Bola to od neho pochabá hlúposť a evidentne to vie,“ vyjadril svoje stanovisko Ondřej. V prominentnej rodine je tak podľa slov známeho hudobníka dusná atmosféra zažehnaná. Dokedy ale dokáže slávychtivý Koptík mediálne mlčať? Nuž, ktovie, veď láska hory prenáša...

Viac o téme: Hana GregorováOndřej KoptíkOndřej Brobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu