Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kedysi vyholené chlapča a dnes... Knechtová takáto krásna ešte nebola!

Katarína Knechtová sa postupom rokov zmenila z vyholeného chlapčeka na krásnu ženu. Zobraziť galériu (10)
Katarína Knechtová sa postupom rokov zmenila z vyholeného chlapčeka na krásnu ženu. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Wau! Katarína Knechtová (35) je na slovenskej hudobnej scéne už dlhých 19 rokov. Začínala ako vokalistka IMT Smile a neskôr sa preslávila so skupinou Peha. V tom období však brunetka teda veľmi žensky nepôsobila - vlasy si vyholila úplne dohola a pripomínala holohlavého chlapca. No dnes... V jej prípade stopercentne platí, že starne do krásy. V novom videoklipe k piesni Fea, totiž speváčka vyráža svojou krásou dych!

Katarína Knechtová nikdy nepatrila k typickým kráskam slovenskej hudobnej scény. Práve naopak - na začiatku svojej kariéry si vystrihala vlasy dohola a pripomínala mladého vyholeného chlapca. Celkovo jej imidž žensky teda vôbec nepôsobil.

Preto jej premena, ktorá sa udiala za posledné roky, mnohým doslova vyráža dych. Brunetka sa totiž postupom času zmenila zo škaredého káčatka na hotovú labuť. A dôkazom je aj jej najnovší videoklip k piesni Fea. Veď takáto krásna azda Katka ešte ani nebola.

Na záberoch z New Yorku, kde sa klip natáčal, tmavovláska pripomína dokonalo upravenú modelku či zmyselnú divu, ktorá svojou charizmou opantá každého. Perfektný mejkap, dokonalý styling, poriadna dávka sexepílu... No skrátka – vyzerá bezchybne. A treba povedať, že hudobníčke takýto vzhľad naozaj pristane. Nemyslíte?!

V novom videoklipe k piesni Fea vyzerá Katka Knechtová perfektne:

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu