Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Intímny omyl speváčky Knechtovej: Ruku mu strčila do… Fuuu, TRAPAS ako hrom!

Katka Knechtová na tento trapas tak skoro nezabudne. Zobraziť galériu (5)
Katka Knechtová na tento trapas tak skoro nezabudne. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ejha! Každý z nás si už vyrobil nejaký trapas, na ktorý chce buď úplne zabudnúť alebo naň s odstupom času s úsmevom spomína. Jeden taký má aj speváčka Katarína Knechtová (35). No tej sa podaril naozaj veľmi intímny omyl. Neznámemu mužovi totiž strčila ruku rovno do... Ehm, červenať sa musela až za ušami!

Už druhý utorok po sebe si diváci Nikto nie je dokonalý mohli šou pozrieť na obrazovkách televízie Joj. Hosťami včerajšej časti boli český herec Martin Dejdar a speváčka Katarína Knechtová. A práve sympatická Slovenka prezradila pred kamerami niečo, čo dostalo do kolien úplne všetkých. 

Nedávno sa je totiž podaril poriadne intímny trapas. „Ja som sa stretla nedávno po koncerte s najvyšším človekom, akého som kedy stretla. Proste bol neuveriteľne vysoký... A ja nie som veľmi vysoká. A po koncerte, ešte v tej eufórii, som sa s ním zoznamovala, tak som naňho takto pozerala a ako som mu išla podať ruku, tak som mu ju strčila rovno takto...,“ ukázala tmavovláska. 

Tá neznámemu mužovi strčila ruku nechtiac priamo do rozkroku. „A to nie je všetko... Ja som to úplne zaklincovala. Potom som si uvedomila, že držím v ruke niečo, čo sa nepodobá ruke. On sa tváril tak nad vecou, sa tak zasmial. A potom som mu povedala: ‚Viete, lebo ja som nič také ešte v rukách nemala!“ zaklincovala to so smiechom Knechtová. Tak tá musela byť po tomto zážitku červená až za ušami. Nemyslíte?!

Katarína Knechtová ukazovala, ako strčila neznámemu mužovi omylom ruku rovno do rozkroku.
Zobraziť galériu (5)
Katarína Knechtová ukazovala, ako strčila neznámemu mužovi omylom ruku rovno do rozkroku.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Katarína KnechtováNikto nie je dokonalý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu