Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úchylák v slovenskom šoubiznsise: Známu speváčku vydesil na smrť... Je to jej nočná mora!

Katarína Knechtová Zobraziť galériu (6)
Katarína Knechtová

BRATISLAVA – Prenasledovaná šialencom! Toto sa nedeje iba vo filme, ale aj v skutočnom živote. Skúsenosť s otravným úchylákom na vlastnej koži zažila aj speváčka Katarína Knechtová (35), ktorú istý fanúšik prenasledoval niekoľko rokov. Na svoju nočnú moru si nedávno brunetka zaspomínala pred kamerami a nebudete veriť tomu, čo všetko zažila...

Toto by nechcel zažiť nikto! Obťažovanie cez telefón, sociálne siete, či snaha dostať sa čo najbližšie k svojmu idolu – to nezažívajú iba mnohé zahraničné celebrity, ale dokonca aj tie naše. V umeleckom svete je pozornosť fanúšikov dôležitá a pre známe osobnosti potrebná, ale iba do tej miery, pokiaľ neprekročí určité hranice. Prenasledovanie šialencom si na vlastnej koži zažila aj nejedna česká či slovenská hviezda. A jednou z nich je aj speváčka Katarína Knechtová. Tá o svojej nočnej more nedávno opäť prehovorila.

„Sú rôzne formy obťažovania, ktoré súvisia s tou popularitou. Jeden takýto človek mi to potom vysvetlil, že je so mnou karmicky spojený a on na mňa musí dávať pozor. A to znamená, že vychádzaš zo záchodíku na festivale a on sa zrazu objaví zozadu, alebo vyjde spoza stromu,“ priznala speváčka svoju skúsenosť s otravným fanúšikom pre jojkársky TopStar. Nebolo to však jediný raz, stávalo sa jej to často a trvalo to roky.

„Raz sa dokonca stalo, že som odchádzala na koncert ráno o šiestej, a on stál za dverami môjho bytu, to bolo hrozné, fakt. Ja bývam pod lesom, čiže nikto nikde, a ten človek stojí priamo na mojich schodoch. Ja sa ho pýtam: Čo tam robíte? A on, že prišiel si so mnou vydebatovať, že tie texty, ktoré sú v tých piesňach, on vie, že sú o ňom a prečo ho ignorujem,“ opísala svoju nočnú moru pred kamerou Knechtová, ktorá aj napriek týmto desivým skúsenostiam nad osobnou ochrankou doteraz neuvažovala. Ostáva jej zrejme iba dúfať,že sa jej už takéto nepríjemné zaležitosti viackrát nebudú opakovať.

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu