Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markíza zacvaká za obscénnosti v Tvári, mastnou pokutou za sex ju tromfla Jojka!

Markíza aj Joj dostali vysoké pokuty. Zobraziť galériu (4)
Markíza aj Joj dostali vysoké pokuty.

BRATISLAVA - Toto diváci nemali vidieť! Minimálne nie tí mladší. Televízia Markíza v prvej polovici tohto roka odštartovala veľmi úspešnú šou Tvoja tvár znie povedome. Radosť z diváckej priazne však kompetentným môže trochu pokaziť pokuta, ktorú jej vyrúbila rada pre vysielanie. Na druhej strane obscénnosti súťažiacich nepotrestali zástupcovia rady až takou vysokou sumou. Po vrecku sa skôr bude musieť buchnúť Jojka, ktorá má za sexuálne ladenú reláciu zacvakať až 10 tisíc eur!

Televízia Markíza v marci odštartovala šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá si získala množstvo priaznivcov. V súčasnosti sa vysiela už druhá séria. Televíziu však dobehla minulosť. 

Ako už dávnejšie informoval portál mediaboom.sk Rada pre vysielanie a retransmisiu si plánovala posvietiť na niektoré vystúpenia. Sporný bol Lukáš Adamec s imitáciou Ibrahima Maigu, keď spieval: „Keď si dala baranovi, daj aj mne...” Problém znamenal aj Andrej Bičan v koži Samanthy Fox. Ako sme vás vtedy informovali, presvitali mu falošné prsia aj bradavky. 


Bizarná scénka na Markíze: Bradavky v pozore, problémy s penisom a... Slováci v kŕčoch od smiechu!


Dnes je už známy verdikt a rada svojím rozhodnutím televíziu nepotešila. Za toto marcové vydanie totiž uložila Markíze pokutu 3000 eur za porušenie paragrafu o ochrane maloletých. 

V tomto smere ale horšie obišla televízia Joj. Tá má zacvakať až 10 tisíc eur. Ide o porušenie rovnakého paragrafu a dokonca k nemu prišlo v ten istý deň, ako obscénnosti vysielali v Záhorskej Bystrici. Na Kolibe to ale prestrelili hneď ráno. Podľa správy zo zasadania rady k tomu „došlo dňa 27. 3. 2016 od cca 05:49 do cca 6:19 hod odvysielaním programu Črepiny*, ktorý označil ako nevhodný a neprístupný pre maloletých do 18 rokov, čím nezabezpečil časové zaradenie tohto programu v súlade s JSO.” 

Lukáš Adamec pri imitovaní Ibrahima Maigu
Zobraziť galériu (4)
Lukáš Adamec pri imitovaní Ibrahima Maigu  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Andrejovi Bičanovi v úlohe Samanthy Fox úplne presvitali falošné prsia.
Zobraziť galériu (4)
Andrejovi Bičanovi v úlohe Samanthy Fox úplne presvitali falošné prsia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Televízia Joj vysielala erotickú reláciu v čase, keď deti čakajú na obrazovkách rozprávky.
Zobraziť galériu (4)
Televízia Joj vysielala erotickú reláciu v čase, keď deti čakajú na obrazovkách rozprávky.

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu