Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fialová neverí vlastným ušiam: Teraz mám hlas ako pi*a?!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA - Toto jej vyletelo z úst! Cez víkend sa na obrazovkách Markízy opäť objaví obľúbená šou Tvoja tvár znie povedome a diváci sa budú mať veru na čo pozerať. Okrem zaujímavých speváckych, hereckých a tanečných čísel, ktoré predvedú naše známe tváre, sa blysnú zaujímavými hláškami aj porotcovia. Markíza v týchto dňoch už totiž zverejnila ukážku k nadchádzajúcej časti, kde divákov upúta najmä Zuzana Fialová (42). Tá pri hre s héliovými balónmi vypustí z úst slovo, ktoré si už ani sama nepamätá... Povedala vulgarizmus, alebo niečo iné?

Šou tvoja tvár znie povedome bude v nedeľu pokračovať už siedmym kolom a porota bude mať veru čo hodnotiť. Markíza v týchto dňoch už zverejnila ukážku k nadchádzajúcej časti, ktorá mnohých divákov určite zaujme.

Okrem nečakaného a vulgárneho odchodu z pódia v podaní jedného zo spevákov sa predvedie aj porota. Tá totiž dostane možnosť pohrať sa s balónmi napustenými héliom. Vzduch z nich vdýchnu do seba a zmeneným hlasom nahlas prehovoria. „Teraz mám hlas ako pi*a?“ počujú mnohí v upútavke. Rovnako sa nad tým zamýšľala na sociálnej sieti aj samotná Fialová.

„Teraz mám hlas ako pi*a? Či čo to tam je na konci, panebože?“ napísala pod video na Facebooku herečka, ktorá zrejme po vypočutí upútavky sama nerozoznala a ani si nepamätala, či na konci povedala vulgarizmus alebo nie.  „Bičan,“ napísal známy markizák Boris Pršo pod jej komentár. „Bičan, jasné,“ odvetila Fialová, ktorá si zrejme v tej chvíli vydýchla, že jej niekto pripomenul, že naozaj nepovedala nadávku. O tom, že to naozaj nebolo hanlivé slovo, svedčí aj fakt, že to Markíza dala do upútavky a nevypípala to. Ako vidieť, zámena zvukovo podobných slov vie niekedy narobiť poriadnu šarapatu...

Zuzana Fialová sa zamýšľala nad tým, či povedala vulgarizmus alebo nie.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Fialová sa zamýšľala nad tým, či povedala vulgarizmus alebo nie.

Viac o téme: Zuzana Fialová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu