Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhadná FOTO herečky Šebovej: Zuzi, ty si tehotná?!

Zuzana Šebová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Šebová

BRATISLAVA - Je skutočne v tom?! Zuzana Šebová (34) nechýbala ani v pondelkovej časti jojkárskeho Inkognita. Ešte pred začiatkom vysielania sa však na známej sociálnej sieti objavila fotografia so samotnými aktérmi zábavnej šou. Zuzana však šokovala poriadne vypuklým bruškom. Je azda tehotná?

Zuzana Šebová patrí momentálne k najobľúbenejším a zároveň aj najvyťaženejším herečkám na domácej scéne. Veď okrem toho, že účinkuje vo vychytených seriáloch a sitkomoch, je neoddeliteľnou súčasťou aj jojkárskej relácie Inkognito.


Šebová šokuje divákov: Zuzi, trčí ti brucho!


Hoci prioritou v tejto šou je zabávať divákov, vo včerajšej časti ich umelkyňa v prvom rade prekvapila. Tesne pred vysielaním totiž televízia zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej pózovala herečka Zuzana Šebová s kolegyňou Zuzanou Porubjakovou. Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, avšak veľký otáznik vznikol bezprostredne potom, čo si fanúšikovia všimli vypuklé bruško známej plavovlásky.

Zvedaví priaznivci tak začali v momente špekulovať. „Zuzka je tehotná?“ pohotovo zareagovala pozorná diváčka. Túto záhadu sme sa preto rozhodli rozlúsknuť a kontaktovali sme samotnú herečku. Tá nás však rázne odbila slovami: „Nie som tehotná, dovidenia!“

Zdá sa teda, že v tomto prípade by mohlo ísť naozaj len o zlý strih oblečenia, ktorý jej vďaka neforemnej voľnejšej sukni vytvorilo na prvý pohľad tehotenské krivky. Či išlo iba o divácke dohady alebo je Zuzka skutočne v sladkom očakávaní, ukáže napokon čas.

Herečka Zuzana Šebová šokovala fanúšikov bruškom, ktoré vytváralo dojem, že je v očakávaní.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Zuzana Šebová šokovala fanúšikov bruškom, ktoré vytváralo dojem, že je v očakávaní.  (Zdroj: Instagram tv Joj)

Viac o téme: Zuzana Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu