Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Česko-slovenské sexsymboly: Studenková prvýkrát holá pred kamerami!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Mladá, odvážna a plná sexepílu! Taká bola kedysi Zdena Studenková (62), ktorá má od začiatku kariéry na svojom konte aj niekoľko odvážnejších filmových záberov. Zahrala si napríklad erotické scény, vášnivé milostné hrátky a pred kamerami sa dokonca ukázala aj úplne nahá.

V súčasnej dobe nie sú odhalené telá v mnohých filmových počinoch ničím výnimočným. Pred tromi dekádami boli však naopak pikantnosti pred televíznymi kamerami skôr tabu. A hoci sa mnohé herečky podobným scénam okľukou vyhýbali, aj v tom období sa našli také, ktoré svojou odvahou búrali všetky predsudky.

Na základe toho sa český týždenník Sedmička rozhodol zaspomínať si na sexsymboly 80. rokov, ktorým medializovaná sexualita nebola ani zďaleka cudzia. Niekoľko nahých scén mala na svojom konte napríklad aj Zdena Studenková, ktorá patrila bezpochyby k najatraktívnejším ženám česko-slovenského filmového plátna.

Blondínka sa po prvý raz na pľaci odhalila ako 28-ročná v rodinnej komédii S tebou mě baví svět. Tam síce nič poriadne neukázala, no rozopnutá blúzka a odhalené ramená slovenskej krásky mužov nabudili viac, ako ktokoľvek očakával. Ešte v tom istom roku sa však Zdena objavila aj vo filme s názvom Dedičstvo, v ktorom pritvrdila a odhalila aj svoje úplne nahé prsia i zadok.

Šteklivé scénky z nej v momente urobili doslova hereckú hviezdu, ktorá sa drží na výslní až dodnes. Viac odvážnejších scén tejto šarmantnej plavovlásky si môžete pozrieť aj tu: 


Studenkovej najodvážnejšie scény života: Ukázala prsia aj »bobra«!


Zdena Studenková vo filme Dedičstvo ukázala prvý raz pred kamerami svoje úplne nahé prsia.
Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková vo filme Dedičstvo ukázala prvý raz pred kamerami svoje úplne nahé prsia.  (Zdroj: Foto: RTVS)

Herečka Zdena Studenková si so svojím filmovým partnerom Ivanom Romančíkom zahrala vášnivé milostné scény.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Zdena Studenková si so svojím filmovým partnerom Ivanom Romančíkom zahrala vášnivé milostné scény.  (Zdroj: Foto: RTVS)

Herečka Zdena Studenková svojou odvahou búrala všetky predsudky.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Zdena Studenková svojou odvahou búrala všetky predsudky.  (Zdroj: Foto: RTVS)

 

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu