Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Manová pri odchode z pôrodnice za hviezdu: Wau, rodila ona vôbec?!

Katarína Manová Zobraziť galériu (5)
Katarína Manová

BRATISLAVA - Fíha, tá sa teda nezdá! Sestra známej lekárky a majiteľky estetickej kliniky Aleny Pallovej (35), Katarína Manová (29) pred pár dňami porodila svojho prvého potomka. Kráska aj dieťa sú v poriadku, a tak bývalú Miss Intercontinental v pondelok prepustili z nemocnice. Nám sa podarilo nafotiť blondínku pri tom, ako opúšťala súkromnú kliniku a neuveríte, ako pri odchode vyzerala. Z jej výzoru vám padne sánka!

To sa len tak nevidí! Každá žena počas tehotenstva priberie niekoľko kíl. Niektoré viac, iné menej. A zhodiť ich po pôrode je pre mnohé poriadne ťažké a stresujúce. Ale to sa zjavne netýka bývalej víťazky súťaže krásy Kataríny Manovej, ktorá pár dní po pôrode vyzerá tak štíhlo, akoby vôbec ani nebola tehotná.

V pondelok poobede sme ju totižto pristihli pri odchode zo súkromnej kliniky v Bratislave, kde pred pár dňami predčasne porodila svoje prvé dieťa. Hoci sa chlapček narodil v 8.mesiaci a kráska prežívala ťažké dni, dieťatko aj mamička sú v poriadku, a tak si ich ocino prišiel odviesť domov. Ak by ste čakali, že Katarína bude po pôrode zničená a odíde rovno v papučiach, boli by ste poriadne prekvapení.

Sestra známej doktorky Aleny Pallovej odchádzala z nemocnice doslova ako hollywoodska hviezda. Nahodená v ružových minišatách so sexi rozparkom a vo vysokých podpätkoch vyzerala, akoby vôbec ani nerodila. No, klobúk dole Katarína, vyzerať takto pár dní po pôrode sa nepodarí každej žene...

Katarína Manová štíhla v sexi outfite pár dní po pôrode.
Zobraziť galériu (5)
Katarína Manová štíhla v sexi outfite pár dní po pôrode.

Viac o téme: Katarína ManováAlena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu