Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sestra prominentnej lekárky porodila predčasne: Obrovský strach o dieťa!

Lekárka Alena Pallová spolu so sestrou Katarínou Manovou, ktorá je už mamou. Zobraziť galériu (7)
Lekárka Alena Pallová spolu so sestrou Katarínou Manovou, ktorá je už mamou.

BRATISLAVA - Najťažšie chvíle v živote! Sestra známej lekárky a majiteľky estetickej kliniky Aleny Pallovej (35), Katarína Manová (29), ktorá sa zviditeľnila v roku 2006, keď sa stala 1.vicemiss Universe SR a následne vyhrala aj medzinárodnú súťaž Miss Intercontinental, pred pár dňami predčasne porodila. Po dňoch strávených v nemocnici sa jej v 8. mesiaci tehotenstva narodil chlapček. Kráska prežívala najhoršie chvíle života, kedy sa bála o zdravie svojho prvorodeného potomka.

Už je mamou! Sestra známej lekárky Aleny Pallovej, Katarína Manová, sa do povedomia verejnosti dostala súťažou krásy v roku 2006. Odvtedy sa známej kráske poriadne zmenil život. Vydala sa a pred pár dňami dokonca porodila svoje prvé dieťa. Kráska však posledné dni svojho tehotenstva prežívala veľmi ťažko. Jej synček sa totiž pýtal na svet oveľa skôr, ako bol termín pôrodu. 

„Ja som mala termín 26.9., ale žiaľ, 24.8. sa spustili kontrakcie. Našťastie mi lekári oddialili úspešne pôrod o 10 dní a malému sa stihli dovyvíjať pľúcka. Je to strašný stres, radšej by som ho mala v brušku aj ďalšie dva mesiace, ako takto sa o neho báť či bude v poriadku,“ napísala ustráchaná Manová pod fotku svojho synčeka, ktorú zverejnila na sociálnej sieti.

Uplynulý piatok sa po ťažkých dňoch strávených v nemocnici vypýtal jej batôžtek šťastia na svet. „Ahojte kamaráti. Rada by som vám predstavila môjho krásneho synčeka Mirka, narodil sa včera 2.9. 2016 o 16 hod. Je drobunký a dlhý ako slížik, má 50 cm a 2660g. Tatinko bol celý čas pri nás a vďaka nemu sme to zvládli úplne výborne! Neviete si predstaviť, ako strašne ho milujeme. Prosím, pripite si na jeho zdravie. Miruško vám posiela pusinky,“ napísala nedávno s prosbou čerstvá mamička na Instagram, ktorá si síce želala porodiť v stanovenom termíne, nielen kvôli zdraviu svojho synčeka, ale aj kvôli tomu, že v ten deň oslavuje okrúhlych 30 rokov. Ale ako sa hovorí, človek mieni a Pán Boh mení...

Synček krásky Kataríny Manovej sa narodil predčasne. Toto je malý Mirko.
Zobraziť galériu (7)
Synček krásky Kataríny Manovej sa narodil predčasne. Toto je malý Mirko.

Viac o téme: Katarína ManováAlena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu