Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO z tajnej svadby Šebovej a Kubovčíka: Takto to celé vyzeralo!

Fotky z tajnej svadby Zuzany Šebovej a Michala Kubovčíka. Zobraziť galériu (27)
Fotky z tajnej svadby Zuzany Šebovej a Michala Kubovčíka. (Zdroj: LOVELY DAY wedding agency)

BRATISLAVA - Keď vstupujú do manželstva celebrity, musí byť ich svadba aj patrične honosná. Výnimkou nie je ani herecká dvojica Zuzana Šebová (35) a Michal Kubovčík (37), ktorá po piatich rokoch randenia posunula svoj vzťah na ďalší level. Po tom, ako len nedávno priznali, že sa čoskoro stanú rodičmi, si totiž v júli v tajnosti a bez kamier povedali svoje Áno. O to vzácnejšie sú fotografie, ktoré boli v týchto dňoch zverejnené aj pre oči širokej verejnosti. Pozrite, takto to celé vyzeralo!

Po viac než 5-ročnom vzťahu odzneli hereckým kolegom Zuzane Šebovej a Michalovi Kubovčíkovi svadobné zvony. Obrad prebehol začiatkom júla v kruhu najbližšej rodiny vo vinárskom mestečku Svätý Jur. Známa umelkyňa si obliekla biele šaty užšieho strihu, pod ktorými sa jej už zreteľne črtalo rozkošné tehotenské bruško.


Po tehotenstve ďalší šok: Šebová sa vydala! PRVÉ FOTO nevesty s bruškom!


Zamilovanej dvojici prišli zagratulovať aj prominentní hostia. Nechýbala Zuzkina dobrá kamarátka Tina, ktorá im na svadbe zaspievala. Jedným zo svedkov bola aj herečka Táňa Pauhofová, ktorá zaujala krásnymi žltými šatami, či moderátor Michal Sabo.

Slávnosť sa niesla v rozprávkovom štýle pod holým nebom. Za pozornosť stála honosná výzdoba či množstvo nádherných kvetov. Ohurujúce detaily si dva mesiace po svadbe mohla konečne prezrieť aj široká verejnosť, a to prostredníctvom pozoruhodných snímok, ktoré zverejnila svadobná agentúra.

Pozrite sa aj vy, ako to budúcim rodičom počas ich veľkého dňa pristalo!

Zuzka Šebová bola prekrásna nevesta. Takto si užívala svoj veľký deň spoločne s manželom Michalom Kubovčíkom.
Zobraziť galériu (27)
Zuzka Šebová bola prekrásna nevesta. Takto si užívala svoj veľký deň spoločne s manželom Michalom Kubovčíkom.  (Zdroj: LOVELY DAY wedding agency)

Viac FOTO zo svadby Zuzany Šebovej a Michala Kubovčíka si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana ŠebováMichal Kubovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu