Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vitteková potrebuje zhodiť: Pozrite, takto vyzerá v skutočnosti!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková

BRATISLAVA – Má niekoľko kíl navyše! Podnikateľka a speváčka Patrícia Vitteková (36) pred niekoľkými mesiacmi našla šťastie v náručí nového muža Patrika. A tak ako každá žena, aj ona chce byť pre nového muža atraktívna. Aktuálne priznala, že chce schudnúť ešte 10 kíl. No hoci na záberoch na sociálnej sieti nevyzerá tak pri tele, nášmu čitateľovi sa ju podarilo nafotiť v nákupnom centre. Pozrite, v skutočnosti vyzerá veru trošku objemnejšie.

Nie je so sebou spokojná! Patrícia Vitteková je nielen podnikateľka a speváčka, ale aj dvojnásobná mama, ktorá je vo svojich 36 rokoch opäť zamilovaná a šťastná po boku priateľa Patrika. Po období plnom stresu, kedy sa trápila nielen kvôli práci, ale najmä kvôli krachujúcemu manželstvu s futbalistom Robom Vittekom, konečne u nej zavládol aspoň na prvý pohľad pokoj a radosť. No zjavne sa jej to odzrkadlilo na postave a brunetka pribrala niekoľko kíl navyše.

Nedávno sa dokonca s týmto problémom posťažovala aj na sociálnej sieti, kde priznala, že už to zo zhadzovaním kíl nie je také ľahké ako kedysi. „Čas, kedy oceňujú moje deti aj ja ipady. Mama beh hodinu, oblička-neoblička, stresy-nestresy, robota-nerobota, výhovorka-nevýhovorka. Každá máme pre seba čas aj silu, keď chceme, maminy. Aj mňa ráno čakalo pár nepríjemných mailov, ale dnes ich už s triaškou nezajedám bielym sexom – tzv. chladnička. A aj keď mi už v 36-tich nespaľuje tak ako v 20-tke, alebo v emočnom období, kedy zo mňa konfekcie padali po 3 číslach z večera do rána. Dnes mám cieľ zdravie a úsmev. Ešte 10 kíl a som tam,“ napísala Vitteková k fotografii, na ktorej je v športových obtiahnutých legínach.

Hoci na jej instagramovom zábere nie je vidieť, že by mala nadváhu, v skutočnosti veru vyzerá trošku objemnejšie. Dôkazom sú fotografie nášho čitateľa, ktorý brunetku pristihol v petržalskom nákupnom centre odetú do voľných bielych šiat, v ktorých naozaj pôsobila pribratejšie. Najmä čo sa týka pozadia a stehien. Veď pozrite sami!

Patrícia Vitteková pracuje na svojej postave. Chce zhodiť ešte 10 kíl.
Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková pracuje na svojej postave. Chce zhodiť ešte 10 kíl.

Patrícia Vitteková pôsobí v týchto šatách pribratejšie, najmä v oblasti stehien a pozadia.
Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková pôsobí v týchto šatách pribratejšie, najmä v oblasti stehien a pozadia.

 

Viac o téme: Patrícia Vitteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu