Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kramár môže byť pyšný: Pozrite, akú krásavicu má doma!

Maroš Kramár s dcérou Tamarou. Zobraziť galériu (22)
Maroš Kramár s dcérou Tamarou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec Maroš Kramár (57) si v stredu odskočil na skutočne zaujímavý obed - vo výške 50 metrov nad zemou. Spoločnosť mu robila 16-ročná dcérka Tamara. No a hoci väčšina Slovákov ju má pred očami ešte ako malé dievčatko, z plavovlásky je už veľká kočka. Pozrite, slávny otec by si mal na ňu začať dávať veľký pozor!

Známe osobnosti si včera skočili na obed do oblakov... Doslova! Na plošine vo výške 50 metrov nad zemou sa totiž podávali tie najväčšie gurmánske špeciality. Takýto zážitok si nenechal ujsť napríklad herec Maroš Kramár, ktorý do spoločnosti priviedol aj dcéru Tamaru. No a tá sa okamžite stala stredobodom pozornosti. 

Z usmievavého dievčatko, ktoré si celé Slovensko pamätá ešte ako malú princeznú, totiž vyrástla 16-ročná kočka. Má dlhé vlasy, štíhlu postavu, anjelskú tvár a krásny úsmev. Na túto kombináciu by si však umelec mal dávať veľký pozor – čoskoro totiž určite bude musieť spred dverí odháňať zástupy zaľúbených chlapcov. Nemyslíte?! 

Okrem Kramára si adrenalínový obed vychutnali aj speváčka a herečka Barbora Švidraňová, komička Eva Kramerová alias Evelyn, herečka Petra Millerová či moderátorky z Fashion Tv Mária Zelinová, Jasmína Alagičová a Dominika Ngo Ducová.

Maroš Kramár môže byť na svoju krásnu dcéru Tamaru pyšný.
Zobraziť galériu (22)
Maroš Kramár môže byť na svoju krásnu dcéru Tamaru pyšný.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu