Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herec Maroš Kramár rieši nepríjemné opletačky: Jedno udanie za druhým!

Maroš Kramár musí čeliť nepríjemným okolnostiam. Zobraziť galériu (5)
Maroš Kramár musí čeliť nepríjemným okolnostiam. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Jedno udanie za druhým! Pred pár rokmi sa herec Maroš Kramár (57) rozhodol vo svojom byte v Bratislave pustiť do vlastného „mini“ divadla. Nový projekt mu však priniesol aj mnohé starosti a nevyhol sa ani nepríjemným opletačkám. Vrásky na čele mu robí táto žena!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Maroš Kramár si pred pár rokmi zriadil vo svojom staromládeneckom byte v Bratislave vlastné „mini" divadlo. K novému projektu sa odhodlal približne dva roky po nevydarenom podnikaní v umeleckej sfére, kde herec prerobil desaťtisíce eur.

Podľa najnovších informácií sa ale zdá, že jeho „divadlo v byte“ mu prinieslo okrem iného aj zbytočné opletačky. „Pripadám si tak trochu ako za čias dizidentu, pretože mám susedku, ktorá ma neustále udáva na všetky možné úrady. Cítim tam závisť! Ja v tom byte totiž nesmiem podnikať, objekt je skolaudovaný ako byt a nie divadlo. Pýtam sa sám seba, že či snáď kuchár nemôže doma variť?“ rozhorčene skonštatoval Maroš.

„Musím to robiť tak, že pozývam ľudí k sebe do bytu na večeru a potom, pretože som herec, sa ich opýtam, že či by nechceli aby som im niečo zahral,“ povedal pre Blesk.cz Kramár. Hostia mu tak prispievajú na občianske združenie, čo jeho závistlivú susedku ťaží tak veľmi, že umelcovi robí hotové peklo na zemi.

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu