Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dcéra (17) zosnulej Martinky z Turca je nezvestná: Pátra po nej polícia!

Dcéra Martinky z Turca, Barbora Zuzaniaková, je na zozname hľadaných osôb. Zobraziť galériu (3)
Dcéra Martinky z Turca, Barbora Zuzaniaková, je na zozname hľadaných osôb. (Zdroj: Facebook)

RUŽOMBEROK - Len 17 ročná dcéra zosnulej hviezdy reality šou Martiny z Turca, Barbora Zuzaniaková, sa pred pár dňami objavila na policajnom zozname hľadaných osôb. Pred ôsmimi dňami totiž ušla z Detského domova v Ružomberku a odvtedy o sebe nedala vedieť.

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík. „Akékoľvek informácie k nezvestnej mladistvej žiadame občanov oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru alebo na bezplatnú telefónnu linku 158,“ dodal hovorca.

Barbora má približne 157 cm, je štíhlej postavy. Má čierne vlasy pod ramená a hnedé oči. „Oblečené mala rifľové nohavice rozpárané na kolenách a stehnách z prednej strany, čiernu bundu s nápisom COCAINE a CAVIAR, botasky čiernej farby bez označenia s bielou podrážkou a pri sebe mala modrú tašku s nápisom NIKE,“ uviedol Moravčík. Nezvestná má vytetovaný šíp na ľavej ruke pod lakťom a materské znamienko na čele.

S najväčšou pravdepodobnosťou by mohla byť so svojím starším priateľom Róbertom, s ktorým sa stretáva už niekoľko mesiacov. 

Dcéra (17) zosnulej Martinky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Martina z Turca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu